Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:«Βγαίνω στο φως και μιλώ»-Δίκτυο για τους μαθητές δημοτικών σχολείων

Πάτρα:«Βγαίνω στο φως και μιλώ»-Δίκτυο γ...

Από την Δ/νση Π.Ε. Αχαΐας, Τμήμα Αγωγής Υγείας

Η Δ/νση Π.Ε. Αχαΐας, Τμήμα Αγωγής Υγείας, σας ενημερώνει για τη δημιουργία Τοπικού Θεματικού Δικτύου Αγωγής Υγείας με τίτλο: «Βγαίνω στο φως και μιλώ».

Στο δίκτυο αυτό συμμετέχουν μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης από δημοτικά σχολεία του νομού. Κεντρικό θέμα του δικτύου είναι ο σχολικός εκφοβισμός.

Οι μαθητές θα πραγματευτούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, το φαινόμενο της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, θα αναζητήσουν το πλαίσιο οριοθέτησής του,  τις διάφορες μορφές εκδήλωσής του, αλλά και τις ψυχολογικές συνέπειές του ως προς τα εμπλεκόμενα μέρη. Τις σκέψεις – προτάσεις – δράσεις τους επιθυμούν να κοινοποιήσουν στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή βρίσκεται η ΕΡΤ Πάτρας που αγκάλιασε το συγκεκριμένο Δίκτυο και δέχτηκε πρόθυμα να συνδράμει στην ευρύτερη επικοινωνία των δράσεων των σχολείων με ραδιοφωνικές εκπομπές. Έτσι οι μαθητές θα μπορέσουν να μοιραστούν πιο αποτελεσματικά με το κοινό τις απόψεις τους και να δώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τις απαντήσεις τους στο θέμα αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις