Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Nέο επεισόδιο στην διαμάχη για Cibo Cibo και Cafe Greco- Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μετά τη μήνυση του επιχειρηματία- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Nέο επεισόδιο στην διαμάχη για Ci...

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου συνελήφθη από την αστυνομία και αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών

20:27 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, μετά από εξηγήσεις που έδωσε αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τέθηκε τελικά θέμα απολογίας του.

16:41 Σε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ακινήτου της Αγίου Νικολάου, όπου μέχρι πρόσφατα στεγάζονταν τα καταστήματα Cibo Cibo και Cafe Greco, προχώρησε ο επιχειρηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν τους κοινοποίησε την έξωση και ότι αφαιρούσε υλικά από το μαγαζί παράνομα από την προηγούμενη Τρίτη, οπότε και προχώρησε στην αλλαγή των κλειδαριών και στην δέσμευση του εξοπλισμού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την υποβολή της μήνυσης, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου συνελήφθη από την αστυνομία και αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στα δυο καταστήματα μπήκαν λουκέτο, μετά από το αποτέλεσμα δικαστικής διαμάχης των επιχειρηματιών με τον ιδιοκτήτη των ακινήτων.

Την επομένη ο ιδιοκτήτης υπέβαλλε μήνυση σε βάρος των τριών καταστηματαρχών για πρόκληση φθοράς ξένης περιουσίας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός εκ των τριών, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις