Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Στάση εργαζομένων στους δήμους, σήμερα από τις 11.30 το πρωί

Αχαΐα: Στάση εργαζομένων στους δήμους, σ...

Και συγκέντρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου και συγκέντρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους Δήμους της Αχαϊας, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ζητώντας την παραμονή στην εργασίας τους των εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αχαΐας και η Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων στην «κοινωφελή εργασία» στα 5μηνα στην σύσκεψη που είχαν αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους,  για παραμονή στην εργασία τους, να απαιτήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Οι ανάγκες των δήμων είναι τεράστιες σε προσωπικό, αλλά και οι ανάγκη των εργαζομένων για επιβίωση είναι αδιαπραγμάτευτη.

•             Αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική στάση εργασίας την Πέμπτη 26 Νοέμβρη από τις 11:30 μέχρι το τέλος του ωραρίου.

•             Συγκέντρωση την ίδια μέρα, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ό,τι κερδίσαμε, το κερδίσαμε με τον αγώνα μας. Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα. Διεκδικούμε εργασία και ζωή με αξιοπρέπεια για μας και τις οικογένειές μας, διεκδικούμε να μη δουλεύει κανείς κάτω από τα 751,00 ευρώ.

Δεν αποδεχόμαστε την ανεργία, δεν αποδεχόμαστε τους μισθούς πείνας, δεν αποδεχόμαστε το μέλλον της εξαθλίωσης που σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς. Να ακουστεί δυνατά και καθαρά η δική μας φωνή, που αρνείται να  βρεθεί ξανά στην ανεργία, χωρίς αγώνα, χωρίς να δείξουμε τη δύναμή μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις