Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Oι εκκεντρικοί Opera Chaotique το Σάββατο στην Πάτρα, στις Γραμμές Τέχνης

Oι εκκεντρικοί Opera Chaotique το Σάββατ...

Στις 21.30 το βράδυ

Το ιδιαίτερο και εκκεντρικό σχήμα των Opera Chaotique υφίσταται από το 2011 και έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα.

Αυτή τη φορά έχοντας εμπνευστεί από τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και τους τραγικούς έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού οι Tenorman & Voodoo Drummer, αντίστοιχα George Tziouvaras και Chris Koutsogiannis  καταφθάνουν για μία ξεχωριστή live εμφάνιση το Σάββατο 7/11 στις 21.30 το βράδυ στον πολιτιστικό χώρο Γραμμές Τέχνης στην οδό Μαιζώνος 271.

Μία μέρα πριν το Σάββατο 6/11 θα βρίσκονται στο γειτονικό Μεσολόγγι, με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές για να παρουσιάσουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show.

Τα εισιτήρια για την εμφάνιση τους στην Πάτρα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο θέατρο "Γραμμές Τέχνης", κοστίζουν 10 ευρώ.

Είναι η εποχή της επανάστασης στην τέχνη, η εποχή της αμαρτίας, η πόλη του Φωτός είναι το κέντρο του κόσμου, όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες καταφθάνουν εκεί (Απολινέρ, Χεμινγουέι, Ματίς, Ρενουάρ, Μονέ, Προύστ), η εποχή του Τουλούζ Λοτρέκ και του Μουλέν Ρουζ.

Οι Opera Chaotique εισέρχονται μέσα στα καμπαρέ και στα ατελιέ των ζωγράφων και γνωρίζουν τις σπουδαίες Μούσες που ενέπνευσαν τις μεγάλες δημιουργίες. Γνωρίζουν τον Πικάσσο και τις αναρίθμητες γυναίκες του, τον Μοντιλιάνι και τη Ζαν, τη Σουζάν Βαλαντόν, την Κικί του Μοντπαρνάς κ.α., και εισάγουν στο πνεύμα της ελευθερίας και του μεγάλου πάθους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) : Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο

Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer) : Ντραμς

Special Guest : Ειρήνη Ατματζίδη – Χορεύτρια.

ΕΝΑ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life