Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γ. Τσιμιτσέλης και ο Αχαιός Αλ. Αντωνόπουλος στη νέα παράσταση "Γαμπροί για πούλημα"

Ο Γ. Τσιμιτσέλης και ο Αχαιός Αλ. Αντωνό...

Η πρεμιέρα δόθηκε στο Ακροπόλ την περασμένη Δευτέρα

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2015, δόθηκε η πρεμιέρα της ολοκαίνουριας παράστασης των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τίτλο «Γαμπροί για πούλημα» που ανέβηκε στο θέατρο Ακροπόλ της Αθήνας.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί και οι εκπρόσωποι της εγχώριας σώουμπιζ που έσπευσαν να απολαύσουν τη νέα διασκεδαστική κωμική παράσταση, ανάμεσα στους οποίους όπως αναφέρει το protothema.gr (απ' όπου και οι φωτ.), ήταν η εγκυμονούσα ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με τον σύντροφό της, Φώτη Γιαννακόπουλο, η Κατερίνα Κούκα, ο Τόνυ Δημητρίου, η Νικολέττα Καρά, ο Κώστας Αποστολάκης μαζί με την σύντροφό του ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα, ο Πέτρος Ίμβριος, κ.α.

Από την πρεμιέρα της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος ως γνωστό τέλειωσε το λύκειο στην Πάτρα και έμενε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, δεν θα μπορούσε να λείπει η Βάσω Λασκαράκη.

Επίσης ανάμεσα στους επώνυμους που τίμησαν με την παρουσία τους, την πρεμιέρα της παράστασης ήταν και οι Γιάννης Μποσταντζόγλου, Δήμητρα Παπαδήμα, Μαρία Καβογιάννη, Ηρώ Μανέ,  Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Σοφία Βόσσου, Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη και η Ελένη Κούρκουλα με τον σύζυγό της, Διονύση Παναγιωτάκη.

Στη νέα κωμωδία των πάντα ευρηματικών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τίτλο «Γαμπροί για πούλημα», ο κεντρικός ήρωας είναι ο Μάκης Κωσταρέλλος, ένας τηλεοπτικός παραγωγός σε κρίση, λόγω κρίσης. Η γυναίκα του η Φλώρα έχει ινστιτούτα μανικιούρ-πεντικιούρ. Κλειστά και πτωχευμένα. Ο γιος τους ο Αλέξης δεν τα πάει καλά με τις επιχειρήσεις....

Ο κος Κωσταρέλλος έχει ερωμένη μια επίδοξη τηλεπαρουσιάστρια... Η κα Κωσταρέλλου έχει εραστή της τον κηπουρό…. Ο γιος του κηπουρού έχει φιλενάδα με λεφτά…

Πρωταγωνιστούν ο Αχαιός στην καταγωγή ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Νικολέτα Βλαβιανού, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Μάνος Ιωάννου, ο Κώστας Κόκλας, η Αντιγόνη Νάκα, η Νίκη Λάμη, ο Σπύρος Πούλης και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Παρθένα Χοροσίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight