Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Νέο επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα - Εισέβαλαν τέσσερις στα εξωτερικά κι άρχισαν να βρίζουν και να τα σπάνε

Πάτρα:Νέο επεισόδιο στο νοσοκομείο του Α...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Αναστάτωση τα ξημερώματα

Ένα ακόμα επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 3.30 στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα. Τέσσερις άνδρες ,ηλικίας από 25 έως 31 ετών, πήγαν στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία και ζητούσαν να εξεταστούν από γιατρό. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κώστας Πετρόπουλος οι άνδρες κρατούσαν μια μπουκάλα με ποτό και στην αρχή ζητούσαν να εξεταστούν από οποιονδήποτε γιατρό, στη συνέχεια από ψυχίατρο, ενώ φώναζαν κατά του συστήματος. Επιτέθηκαν φραστικά στις νοσηλεύτριες και άρχισαν να κλωτσούν παραβάν και πόρτες. "Η κατάσταση ήταν εμπόλεμη" λέει ο κ. Πετρόπουλος.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία , η οποία συνέλαβε δύο άτομα, έναν 28χρονο κι έναν 31χρονο. Μάλιστα οι νεαροί φέρονται να έβρισαν και τους αστυνομικούς.

"Το νοσοκομείο είναι απροστάτευτο από τέτοιου είδους επιθέσεις και κινδυνεύουν εργαζόμενοι, γιατροί, ασθενείς, συνοδοί", υπογραμμίζει ο κ. Πετρόπουλος.

Το σωματείο ζητά από το νοσοκομείο να επιληφθεί της κατάστασης, να προχωρά σε μηνύσεις εις βάρος των πρωταγωνιστών των επεισοδίων και των επιθέσεων και να τους ζητά να αποκαθιστούν με δικά τους έξοδα, τις φθορές που προκαλούν. Μάλιστα το θέμα της ασφάλειας θα τεθεί στη συνάντηση του Δ.Σ. του σωματείου με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ , που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Το ζήτημα της ασφάλειας του νοσοκομείου είχε επανέλθει προ ημερών στην επικαιρότητα με αφορμή τις κλοπές που σημειώνονται κατά καιρούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Ρημάζουν το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα - Αυτή τη φορά έκλεψαν παράθυρο με το κάσωμα - ΦΩΤΟ


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις