Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ώρα της απολογίας για τον 46χρονο που σκότωσε τον θείο του - Τι όπλισε το χέρι του - Συμμετείχε στις έρευνες για το θύμα

Πάτρα: Η ώρα της απολογίας για τον 46χρο...

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Στον Ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται ο 46χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του θείου του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης.

Ο 46χρονος φέρεται να είναι ο δράστης και να έχει ομολογήσει την πράξη του. Δράστης και θύμα φαίνεται να είχαν κτηματικές διαφορές και ο συλληφθείς φέρεται να ζήτησε συγγώμη από τους συγγενείς, ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών, στον οποίο οδηγήθηκε χθες.

(Αχαϊα:Το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία- Η χαριστική εξ επαφής βολή στο κεφάλι από την καραμπίνα του δράστη - Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 49χρονος δολοφόνος του 70χρονου στη Δροσιά)


Ο 46χρονος δράστης,σύμφωνα με την αστυνομία την Πέμπτη το μεσημέρι στη Δροσιά, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 69χρονο, τη στιγμή που αυτός κινούταν πεζός προς την οικία του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Αχαϊα: Ραγδαίες εξελίξεις στην άγρια δολοφονία του Θεόδωρου Μπαρτάλη - Συνελήφθη πολύ στενός συγγενής του

Συνολικά, ο δράστης έριξε τέσσερις πυροβολισμούς, δυο κατά του θύματος, εκ των οποίων ένας εξ επαφής και δύο στον αέρα.

Ακολούθως ο δράστης, προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, μετέφερε πεζός τη σορό του 69χρονου και την απέρριψε σε δύσβατη δασική περιοχή (χαράδρα), σε απόσταση (50) μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος στο χώρο του περιστατικού.

Στις αναζητήσεις, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και άλλων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, συνέδραμαν και πολίτες από την περιοχή της Δροσιάς, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος δράστης.

Επιπλέον, είχε μάλιστα προθυμοποιηθεί να μεταφέρει τη σορό, όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς, για να δικαιολογήσει τυχόν εύρεση δικού του βιολογικού υλικού (DNA), σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στη Δροσιά Αχαΐας: ΔΕΙΤΕ το σημείο της δολοφονίας του 69χρονου-Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού-Ο δράστης παρίστανε τον...ανήσυχο και συμμετείχε στις αναζητήσεις για τον θείο...

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις