Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Στικούδη και Master Tempo στο 7ου PICK Λουξ COLA

Πάτρα: Στικούδη και Master Tempo στο 7ου...

Το βράδυ του Σαββάτου η συναυλία στην πλατεία Γεωργίου

Στο σημείο της εκκίνησης των καρτ θα βρεθεί κι εφέτος η εντυπωσιακή, Κατερίνα Στικούδη, η οποία μαζί με τους Master Tempo θα δώσουν μία εκρηκτική συναυλία στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Κατερίνα Στικούδη και Master Tempo θα κρατήσουν ψηλά τον δείκτη της αδρεναλίνης, όταν ο ήχος των καρτ… σωπάσει για λίγο, μέχρι το πρωί της Κυριακής, οπότε και οι οδηγοί θα ανεβάσουν στροφές για να κατακτήσουν την κορυφή στις κατηγορίες που αγωνίζονται.

Η συναυλία των δημοφιλών καλλιτεχνών,  στο πλαίσιο του 7ου PICK Λουξ COLA αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον θεατών και διαγωνιζόμενων, απογειώνοντας το κέφι και τη διασκέδαση.

Η Κατερίνα Στικούδη αγαπά την Πάτρα και  το αποδεικνύει με τη συμμετοχή της για δεύτερη φορά στο PICK Λουξ COLA. Λαμπερή, φιλική και αυθεντική, με τη σκηνική της παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες θα δώσει έναν διαφορετικό αέρα στη διοργάνωση και θα ικανοποιήσει τους χιλιάδες φίλους της,  τους οποίους θα υποδεχτεί με ολοκαίνουργια και παλιά τραγούδια της.

Από την άλλη, οι Μaster Tempo (Peter_D & Zanis) με το crossover στιλ τους που περνά με άνεση από είδος σε είδος και δίνει μια φρέσκια αίσθηση στον Hip-Hop ήχο είναι έτοιμοι να κατακτήσουν για ακόμη μία φορά το πατραϊκό κοινό.

To βράδυ του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου η "καρδιά" της Πάτρας θα γεμίσει από νεανικούς ήχους και μουσική, σε μία άκρως δυνατή συναυλία, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View