Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Αρχίζουν οι ακροάσεις στα τμήματα της Πολυφωνικής

Πάτρα: Αρχίζουν οι ακροάσεις στα τμήματα...

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Αρχίζουν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, οι ακροάσεις για την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου].

Οι ακροάσεις αφορούν σε παιδιά Β΄ έως Ε΄ Δημοτικού και θα πραγματοποιηθούν 11-1 το Σάββατο το πρωί, στις εγκαταστάσεις της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης το Σάββατο 12 και 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αρχίσουν οι εργασίες του τμήματος.

Επίσης την επόμενη Τρίτη 8 και Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου , 6-7 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα πραγματοποιηθούν οι ακροάσεις για νέα μέλη της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά]. Οι ακροάσεις θα επαναληφθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, 10.30-11 το πρωί.

Θα γίνονται δεκτά, παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου, μετά από τη σχετική ακρόαση και εφ’ όσον πληρούν τις προβλεπόμενες καλλιτεχνικές προϋποθέσεις.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού] της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΡΟΥ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση- πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου- Αλμπένα Πένκοβα] και της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], πραγματοποιούνται καθημερινά πρωί και απόγευμα.

Οι εργασίες του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του Οργανισμού, ΑΝΗΛΙΚΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], θα αρχίσουν την πρώτη Τετάρτη του Οκτωβρίου [προεγγραφές γίνονται καθημερινά].

Άρχισαν εν τω μεταξύ και συνεχίζονται πρωί και απόγευμα οι εγγραφές για τις Σχολές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα]. Για τα τμήματα της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ και ΚΙΘΑΡΩΝ, για ηλικίες προνηπίου, νηπίου και Α΄ Δημοτικού [έναρξη δραστηριοτήτων 1η Οκτωβρίου] προεγγραφές γίνονται επίσης καθημερινά.

[Πληροφορίες- Γραμματεία ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ κα Αθανασία Παπασταύρου: Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248, www.polyphonikipatras.gr,

E-mail: [email protected]]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture