Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Αιγιώτισσα Αλεξάνδρα Τηλιγάδα και ο Mr Coca Cola Αναστάσης Δαυίδ

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Αιγιώτι...

Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει την πρώτη τους κόρη

Ο γάμος τους στις 7 Δεκεμβρίου 2013, αν και χαμηλού προφίλ, συζητήθηκε εκτενώς στους κοσμικούς κύκλους καθώς ο mr Coca Cola Αναστάσης Δαυίδ παντρεύτηκε την Αιγιώτισσα Αλεξάνδρα Τηλιγάδα. Μια νεαρή απόφοιτο της φιλοσοφικής εργαζόμενη στο Ίδρυμα Λεβέντη, μεσοαστικής καταγωγής.

Το ζευγάρι πλέον έχει έναν ακόμη λόγο να είναι ευτυχισμένο καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένουν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού.   Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο επιχειρηματίας Αναστάσης Δαυίδ, καθλως η γυναίκα του Αλεξάνδρα Τυλιγάδα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το κοριτσάκι αναμένεται ν απάρει το όνομα της μητέρας του Αναστάση, ενώ ήδη είναι έτοιμο το δωμάτιο της μικρής στο σπίτι του ζευγαριού στα Βόρεια προάστεια.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Τηλιγάδα

Η Αλεξάνδρα Τηλιγάδα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αρχαία Ελληνική Κλασική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στις Ευρωπαϊκές Σπουδές & Εκπαίδευση και στις Κοιν ωνικές και Πολιτικές Επιστήμες από το University College of London.

Εχει εργασθεί στο Ιδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για περισσότερο από δέκα έτη ως υποδιευθύντρια του Τμήματος Υποτροφιών και έπειτα ως Διευθύντρια του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της, εγκαινιάστηκε η συλλογή Κυπριακών Αρχαιοτήτων στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, πραγματοποιήθηκε η εκτύπωση του Edward Lear στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στην Κέρκυρα, ενώ καθιερώθηκε ο Σύνδεσμος Υποτροφιών του Ιδρύματος Λεβέντη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight