Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Olivia Wilde: «Η καριέρα μου ξεκίνησε μετά το διαζύγιo»

Olivia Wilde: «Η καριέρα μου ξεκίνησε με...

Πλέον στα 31 της χρόνια αισθάνεται πιο σίγουρη και έτοιμη για ένα ξεκίνημα στη ζωή της

Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ εύκολο, όμως για την Olivia Wilde ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης περιόδου τη ζωή της. Η όμορφη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά House M.D (Ιατρικές Υποθέσεις) αλλά και σε δημοφιλείς ταινίες όπως τα Rush και Tron: Legacy, μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό ‘Elle’ για το γάμο της με τον ιταλό σκηνοθέτη Tao Ruspoli που κράτησε 8 χρόνια αλλά και το διαζύγιο που σηματοδότησε την αρχή μιας επιτυχημένης καριέρας.

Όταν πήρε διαζύγιο ήταν μόλις 27 ετών, για αυτό η Olivia γρήγορα εστίασε στην επαγγελματική της επιτυχία. «Πήρα διαζύγιο και αισθάνθηκα ότι επιτέλους ξεκινούσε η καριέρα μου» αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή της εξηγώντας ότι όταν τέλειωσε ο γάμος της μπόρεσε να μάθει και να αποδεχτεί τον εαυτό της. «Ξεκίνησα να κάνω ταινίες τις οποίες πίστευα πραγματικά. Θυμάμαι ένα καλό φίλο να μου λέει ότι πρέπει να είναι πολύ απελευθερωτικό το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να είμαι τέλεια», είπε η ηθοποιός τονίζοντας ότι μετά το διαζύγιο έμαθε να ζει και να δουλεύει για τον εαυτό της απαλλαγμένη από πιέσεις.

Πλέον στα 31 της χρόνια αισθάνεται πιο σίγουρη και έτοιμη για ένα ξεκίνημα στη ζωή της. «Πιστεύω ότι αρχικά ζεις για τους γονείς σου, μετά για τους φίλους, μετά ίσως πάλι για τους γονείς σου ή για τον εργοδότη σου. Περνάμε όλα αυτά τα στάδια όπου ζούμε και κάνουμε πράγματα για τους άλλους. Αλλά στα 30 ξαφνικά λες ότι αυτή είναι η ζωή μου και πλέον ζω μόνο για μένα» δήλωσε η Wilde που πλέον όχι μόνο έχει μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή με τον σύντροφο και τον γιο της, αλλά έχει χτίσει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία στο Hollywood.

Ο χρόνος όχι μόνο δεν την τρομάζει αλλά ενθουσιάζεται με τις αλλαγές που φέρνει. «Πιστεύω ότι η σοφία σου επιτρέπει να έχεις μια πιο πλήρη ζωή και ως ηθοποιός πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφο να είσαι πολύ μεγάλη για να κάνεις την χαζή» είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι «οι περισσότερες γυναίκες οι οποίες θαυμάζω, τόσο αυτές που γνωρίζω προσωπικά όσο κι εκείνες που θαυμάζω από μακριά, είναι 40αρες. Οπότε τώρα που είμαι στα 30 αισθάνομαι ότι έχω μια μεγάλη ευκαιρία να διευρύνω τις εμπειρίες μου και να αποκτήσω μια σοφία που θα μου επιτρέψει να περάσω μια ακόμα πιο όμορφη περίοδο όταν φτάσω τα 40».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight