Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η ιδέα ενός φορητού ιδιωτικού νησιού γίνεται πραγματικότητα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η ιδέα ενός φορητού ιδιωτικού νησιού γίν...

Πλώρη για όλα τα μέρη του κόσμου

Κάποιοι έχουν φορητό υπολογιστή κάποιοι έχουν φορητό σπίτι- τροχόσπιτο και κάποιοι άλλοι έχουν και φορητό νησί! Γιατί όχι; Ότι βαστά η τσέπη του καθενός μπορεί να το αποκτήσει...

Εκείνοι οι λίγοι λοιπόν τυχεροί αντί να μεταφέρουν τροχόσπιτο θα μπορούν να μεταφέρουν το νησί τους. Θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε γωνιά στον κόσμο για να "στήσουν" τον επίγειο παράδεισό τους.

Οι οικολογικές και αυτοτροφοδοτούμενες βίλες θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών και θα περιλαμβάνουν καταπράσινο τοπίο, πισίνες και αποβάθρες σκαφών.

Το κόνσεπτ ανήκει στην Amillarah Private Islands που είναι πλέον έτοιμη σε συνεργασία με την Dutch Docklands και την Christie's International Real Estate να προσφέρει νησιά όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Έχουν ήδη σχεδιαστεί φορητά νησιά στις Μαλδίβες, το Μαϊάμι και το Ντουμπάι και βάζουν πλέον πλώρη για άλλα μέρη του κόσμου.

"Η ευκαιρία να αναπτύξουμε πραγματικά ένα ιδιωτικό νησί πάνω στο σώμα του νερού είναι μια απόδειξη για τις δεξιότητες της Dutch Dockland σε αυτό το πεδίο.

Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το μέγεθος, το σχήμα και το στυλ της κατοικίας τους εντός του ευρύτερου δυνατού φάσματος των τοποθεσιών, αρχίζοντας με την πρώτη ευκαιρία στις Μαλδίβες", σημείωσε ο Dan Donn, CEO της Christie's International Real Estate.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά