Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Βρετανοί πωλούν την μοναδική τους έρημο για 1,5 εκατ. λίρες - ΔΕΙΤΕ την

Οι Βρετανοί πωλούν την μοναδική τους έρη...

Έχει έκταση 468 στρέμματα

Στην χώρα που πάντα βρέχει, την Βρετανία, το παράξενο δεν είναι μόνο ότι υπάρχει ακόμη και έρημος, αλλά ότι αυτή βρίσκεται και προς πώληση.

Οι αγοραστές ακινήτων μπορούν να αποκτήσουν την έρημο, έκτασης 468 στρεμμάτων με μόνο 1,5 εκατ. λίρες. Η έκταση βρίσκεται στο Dungeness Estate, στην νοτιοανατολική ακτή της Αγγλίας, ένα παράκτιο απομονωμένο τμήμα το οποίο περιγράφεται από το κτηματομεσιτικό γραφείο Strutt & Parker ως «η μοναδική έρημος της Βρετανίας».

 

 

Ο Mark McAndrew, επικεφαλής του γραφείου Strutt & Parker το χαρακτηρίζει ως ένα «θεαματικό τοπίο» το οποίο αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο.

«Έχει σημαντικές δυνατότητες για την αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό. Πιστεύουμε ότι θα προσελκύσει μια σειρά από επενδυτές, καθώς και φορείς για την διατήρησή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mark McAndrew.


 

Το Dungeness Estate δημιουργήθηκε από τον αείμνηστο GT Paine, το 1964. Το τοπίο ήταν ένα στολίδι για πολλούς, συγκεντρώνοντας περίπου 1.000.000 τουρίστες που σπεύδουν στο τοπίο για να δουν την υπέροχη θέα και τα 600 είδη φυτών που φυτρώνουν κάθε χρόνο.

 

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις