Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Oι Fundracar και οι Les SkartOI στο TerraVibe

Oι Fundracar και οι Les SkartOI στο TerraVibe

Στα πλαίσια του Rockwave Festival

Oι Fundracar και οι Les SkartOI θα εμφανιστούν την Τρίτη 21 Ιουλίου στο TerraVibe μαζί με τους Μanu Chao La Ventura και τους Baildsa.

Ο ρυθμός τους, ένα ψυχοτρόπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” (psychoreggaepunkstep) και διεστραμμένης  εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του.

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητα πάρτυ για χορό με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα. Get DREADY  to trip your mind and soul...

Το νέο digital EP των FUNDRACAR, σε συνεργασία με τονΕισβολέας/Eisvoleas είναι έτοιμο για ακρόαση από όλους εσάς και θα διατίθεται όπως πάντα δωρεάν από την ιστοσελίδα μας  www.fundracar.com

Τα κομμάτια αποτελούν προπομπό του ολοκληρωμένου album L.U.X., για το οποίο τα recordings συνεχίζονται εντατικά και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015…

Οι Les SkartOi! είναι μια μουσική 9μελή μπάντα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2003 στο Αίγιο Αχαΐας και από τότε καταπιάνεται με τους ρυθμούς της Jamaica δημιουργώντας ένα εκρηκτικό ρεπερτόριο, ska, reggae, rocksteady ήχων.

Το όνομα τους προήλθε από ένα παρείστικο αστείο και η σημασία του στα Ελληνικά είναι προφανώς... ΣΚΑΡΤΟΙ.

Με Αγγλόφωνο κοινωνικό στίχο και σεβασμό στην αισθητική της Τζαμαϊκανής κουλτούρας, παράγουν και προβάλουν τη μουσική τους μακριά από εκπτώσεις σε ποιότητα, βάζοντας πάντα την δική τους πινελιά στο κλασικό πλέον ηχόχρωμα της Jamaica.

Το 2004 ηχογραφούν το πρώτο τους demo, με 2 δικά τους κομμάτια και 3 διασκευές, ενώ το 2009 προχωρούν στην έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου album 14 κομματιών, με τίτλο "Ska Radio" και mastering παραγωγό τον Ted Jenssen των θρυλικών “Sterling  Studios".

Έχοντας έναν πολύ μεγάλο αριθμό live εμφανίσεων στο ενεργητικό τους διασχίζοντας πολλές φορές όλη την Ελλάδα και παρασύροντας το κοινό τους σε απολαυστικές μουσικές περιηγήσεις ξέφρενων ρυθμών, κατάφεραν να καταξιωθούν για μια δεκαετία και πλέον, στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα αλλά και την Ευρωπαϊκή Reggae-Ska-Rocksteady δισκογραφία, λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές από τον εγχώριο αλλά και τον Ευρωπαϊκό μουσικό τύπο. Είχαν την τύχη να συνεργαστούν με πολύ αξιόλογους μουσικούς και να μοιραστούν την σκηνή, με κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος όπως: Bad Manners, Aggrolites, Mr.Symarip, Toasters, Firewater, Tonino Carotone, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως: Locomondo, Maraveias Ilegal, Skaribas, Deus ex machina, ...

Αυτή τη στιγμή θα τους βρείτε στο Studio, δουλεύοντας πυρετωδώς και ηχογραφώντας τον νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες, αποτελούμενος από Reaggae-Ska-Rocksteady συνθέσεις, με σαφής Soul/Funk και Dub επιρροές.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View