Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η γκέι και η τρανς κοινότητα ψηφίζει όχι

Η γκέι και η τρανς  κοινότητα ψηφίζει όχι

Συναυλία απόψε στον Λευκό Πύργο

Η γκέι και η τρανς κοινότητα της χώρας τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του όχι και καλεί σε συναυλία και διαδήλωση απόψε στις 7 στον Λευκό Πύργο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα lgbtiqa δικαιώματα δε συμβιβάζονται με μνημόνια

η αγάπη δε συμβιβάζεται με λιτότητα

Η ομάδα "Sylvia Rivera για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride" στηρίζει στο δημοψήφισμα το ΟΧΙ με όλες της τις δυνάμεις και σας καλεί όλες και όλους στη σημερινή μεγάλη συναυλία και διαδήλωση για το ΟΧΙ στο Λευκό Πύργο, Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 7μμ, που διοργανώνεται από τα κινήματα της πόλης:

https://www.facebook.com/events/683543148444319/684270608371573/

Γι’ αυτό το δικό μας ΟΧΙ,  πρέπει να είναι κάτι παραπάνω απο μια ψήφος. Πρέπει να είναι ένα μεγάλο, δυναμικό ΟΧΙ, με βαθιά ριζοσπαστικές προεκτάσεις, στηριγμένο σε μας που ζούμε στο πετσί μας τις συνέπειες της κρίσης (τόσο ως lgbtiqa άνθρωποι, όσο και ως εργαζόμενοι ή επισφαλώς εργαζόμενοι και άνεργοι). Πρέπει να στηρίξουμε το ΟΧΙ κατά της πρότασης της τρόικας, που καταπατά τις ζωές μας και ταυτόχρονα να το ενισχύσουμε συντασσόμενες στις ίδιες γραμμές με τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες, για να μη γίνει η ψήφος μας εργαλείο για μια άλλη πολιτική που θα είναι εις βάρος της αξιοπρέπειας και της ζωής μας...»

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νέα συγκέντρωση σήμερα για το ΟΧΙ

Πάτρα: Μαζική συγκέντρωση της Επιτροπής του ΟΧΙ στην πλ. Γεωργίου -Σκουρλέτης:Θέλουν οικονομική δικτατορία - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις