Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Συνταξιούχοι: Ουρές για 120 ευρώ και σπρώξιμο για να μπουν στις τράπεζες - Από τα χαράματα στο πόδι - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 Πάτρα - Συνταξιούχοι: Ουρές για 120 ευρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Φωτορεπορτάζ από τα τραπεζικά καταστήματα της πόλης

10:40 Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ κ. Κούκος, δεν ισχύει η απόφαση των Τραπεζών για εξυπηρέτηση των συνταξιούχων σύμφωνα με αλφαβητική σειρά. Αναξερτήτως του γράμματος που αρχίζει το επώνυμό τους, μπορούν να εξυπητρετηθούν ακόμα και σήμερα

Υπομονετικά στην ουρά τους περιμένουν οι συνταξιούχοι και στην Πάτρα, προκειμένου να λάβουν τα 120 ευρώ που είναι και το ανώτατο όριο ανάληψης για τις συντάξεις, μόνο για μια φορά μέσα στην εβδομάδα

Στην Εθνική τράπεζα της Έλληνος Στρατιώτου, δεν σημειώθηκαν σοβαρές εντάσεις μεταξύ των συνταξιούχων οι οποίοι κάθε φορά που άνοιγε η πόρτα προσπαθούσαν να στριμωχτούν για να περάσουν στο εσωτερικό.

Ο Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στην Έλληνος Στρατιώτου κ. Λιανος μεταφέρει στο thebest.gr την εικόνα που επικρατεί από το νωρίς το πρωί.

Στις 08.15 το πρωί και με μια ουρά περίπου 40 ατόμων, στο εσωτερικό της Εθνικής τράπεζας στην Έλληνος Στρατιώτη, ανέμεναν με τα σχετικά χαρτάκια προτεραιότητας, 80 άτομα.

Οσοι συνταξιούχοι είχαν κάποιες απορίες ο διευθυντής του καταστήματος προσπαθούσε να τις λύσει.

Μαζί με τους συνταξιούχους και κάποιοι νέοι οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσαν να βγάλουν χρήματα, είτε γιατι δεν είχαν κάρτα και αναζητούσαν τρόπο να βγάλουν σήμερα, είτε λόγω άλλων προβλημάτων.

Μικροεντάσεις ανα διαστήματα και έξω από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της οδού Κανακάρη με τους συνταξιούχους να ζητούν καλύτερη εξυπηρέτηση. Και εδώ ισχύει η προτεραιότητα και όχι η αλφαβητική σειρά.

ΒΙΝΤΕΟ

Έξω απο την τράπεζα άνδρας της αστυνομίας παρακολουθεί έτσι ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενα μικροεπεισόδια. Την ίδια στιγμή σε επιφυλακή και περιπολίες είναι δικυκλιστές της αστυνομίας, ώστε να εντοπιστούν πιθανές ύποπτες κινήσεις, που έχουν σαν στόχο τα χρήματα τα οποία έχουν πάνω τους οι συνταξιούχοι.

Η εξυπηρέτηση προβλεπόταν να γίνεται στις τράπεζες, με αλφαβητική σειρά και σήμερα αναμένόταν να εξυπηρετηθούν  μόνο οι συνταξιούχοι των οποίων το όνομα αρχίζει με τα γράμματα από τα Α ως το γράμμα Ι, ωστόσο στην πορεία σε πολλές τράπεζες στην Πάτρα η εξυπηρέτηση γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις