Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ληστεία σε σπίτι - Οι δράστες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες τις οποίες τραυμάτισαν - Οι φωνές τους πανικόβαλαν τους ληστές

Πάτρα: Ληστεία σε σπίτι - Οι δράστες επι...

Στην περιοχή των Συνόρων

22:57 Ελαφρά φαίνεται πως είναι τραυματισμένες οι δύο γυναίκες που είδαν ξαφνικά τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι τους στην περιοχή των Συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ηλικιωμένες έβαλαν τις φωνές από το φόβο τους, ενέργειας που τρόμαξε τους δράστες οι οποίες τις χτύπησαν και τράπηκαν πανικόβλητοι σε φυγή.

 

22:43 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι δράστες φέρονται να έφεραν και ρόπαλο με το οποίο τραυμάτισαν τις δύο ηλικιωμένες ενοίκους τους σπιτιού οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

22:00 Ένας πρωτοφανές περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής σε σπίτι στην οδό Ερυθρού Σταυρού 11  της περιοχή των Συνόρων στην Πάτρα. Άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με καλσόν επιτέθηκαν με πιστόλια στους ενοίκους με σκοπό την ληστεία.

Οι δράστες όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους τράπηκαν πεζοί σε φυγή ενώ έκτοτε η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο και για τραυματισμούς δύο γυναικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις