Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οργή συμπολιτών στην Αρόη προς το Αστικό ΚΤΕΛ – "Είμαστε πλέον αποκλεισμένοι" - "Άφαντος" ο Σύλλογος

Πάτρα: Οργή συμπολιτών στην Αρόη προς το...

Δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν

Προ μιας εξαιρετικά δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκαν, στις αρχές της εβδομάδες, οι δεκάδες συμπολίτες από την Αρόη της Πάτρας οι οποίοι χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία ουσιαστική προειδοποίηση το ΚΤΕΛ αποφάσισε να «πετσοκόψει» τα δρομολόγιά του προς την περιοχή προκειμένου, προφανώς, να μειώσει τα έξοδά του. Έτσι από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου (και άγνωστο μέχρι πότε) τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 45 λεπτά από 30’ που γίνονταν μέχρι πρότινος...

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μια από τις μεγαλύτερες συνοικίες της Πάτρας είναι παντελώς αποκλεισμένη από το απόγευμα του Σαββάτου (15:00) οπότε και σταματούν τα δρομολόγια μέχρι το πρωί της Δευτέρας!

Η νέα αυτή δυσάρεστη εξέλιξη έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι, μιλώντας στο thebest.gr, δηλώνουν ότι ουσιαστικά μένουν πλέον χωρίς συγκοινωνία αφού κανείς δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί όταν τα λεωφορεία θα περνούν από την στάση κάθε 45’.

Η αγωνία όσων συνομίλησαν με το thebest.gr είναι μεγάλη καθώς πρόκειται ουσιαστικά για ηλικιωμένους που δεν μπορούν να οδηγήσουν καθώς και για συμπολίτες οικονομικά εξαντλημένους που δεν αδυνατούν να πάρουν ταξί για να κάνουν τις δουλειές τους στο κέντρο.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση του Αστικού ΚΤΕΛ άρχισε να εφαρμόζεται ξαφνικά την περασμένη Δευτέρα και μάλιστα οι συμπολίτες που δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά αντιμετώπισαν, όπως μας λένε, την «επιθετική» αντίδραση των οδηγών οι οποίοι τους αντιμετώπισαν κάθε άλλο παρά ευγενικά, όταν εκείνοι εξέφρασαν την απορία τους για την «καθυστέρηση» των λεωφορείων.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και η οργή στην Αρόη ξεχειλίζει, οι συμπολίτες που επικοινώνησαν με το thebest.gr, εκφράζουν την απορία τους για το τι κάνει ο τοπικός σύλλογος. «Θα έπρεπε ήδη να έχει αντιδράσει και να έχει οργανώσει δυναμικές κινητοποιήσεις, αντ’ αυτού είναι... άφαντος», επισημαίνουν.

Όσοι δεν γνωρίζουν τα δρομολόγια μπορούν να τα δουν ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις