Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Τους Μαθητές της Β΄ τάξης του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Δυτική Ελλάδα:Τους Μαθητές της Β΄ τάξης ...

Με αφορμή την έκδοση του πρώτου τεύχους της σχολικής τους εφημερίδας

Τον δήμαρχο επισκέφθηκαν η ομάδα εργασίας  της σχολικής εφημερίδας από την Β΄ τάξη  του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας μαζί με τους καθηγητές τους έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου.

Αφορμή στάθηκε η εξαίρετη δουλειά  των παιδιών και των δασκάλων τους που σε άψογη συνεργασία εκπόνησαν με ζήλο την έκδοση του πρώτου τεύχους.

Ιδιαίτερα ο δήμαρχος απευθύνθηκε  στους μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Κ.Αχαΐας,  οι οποίοι στα πλαίσια  πολιτιστικού προγράμματος  εξέδωσαν το πρώτο τεύχος της σχολικής τους εφημερίδας με σκοπό  τόσο την αποτύπωση των ιδεών τους αλλά και την μεταφορά αυτών στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό και οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έπραξαν με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Συγχαρητήρια επίσης έδωσε  και στους καθηγητές των μαθητών  που σαν παιδαγωγοί στον τύπο και στην ουσία , φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά το νόημα της επικοινωνίας και τα βοήθησαν στην εκπόνηση αυτού του έργου κάνοντας  πράξη την έκδοση αυτής της υπέροχης εφημερίδας.

Το μήνυμα του δημάρχου στα παιδιά και στους καθηγητές τους ήταν το κάτωθι: «Για τον κύκλο που τώρα ανοίγει, καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης και της μετάδοσης ιδεών και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθειά σας αυτή θα ευοδωθεί και θα επιφέρει τους καρπούς που αναμένετε. Μόνο με σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο, αρχές που διαθέτετε αμφότεροι, θα καταφέρνετε πάντα τον σκοπό σας και θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Δήμαρχος αλλά και η Δημοτική Αρχή σύσσωμη θα είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πρωτοβουλίες που προάγουν την γνώση,  την παιδεία και τον πολιτισμό εν γένει».

Τέλος ο δήμαρχος ενημέρωσε τους μικρούς δημοσιογράφους για όλα τα έργα που γίνονται στον δήμο και από κοινού υποσχέθηκαν την ενεργή συμμετοχή σε κάθε είδους δράση αλλά και αλληλουποστήριξη.

Κατά την συνάντηση αυτή  παρόντες ήταν επίσης ο πάτερ Απόστολος Δημητρόπουλος της ενορίας της Κ. Αχαΐας,  ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την προσπάθειά των μαθητών και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλειος Γκοτσόπουλος και ο βοηθός Δημάρχου σε θέματα παιδείας κ. Ξενοφών Μπαχράς που και αυτοί επίσης χαιρέτησαν το ευάρεστο  αυτό έργο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις