Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Κάμερον νικητής της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών

Ο Κάμερον νικητής της τηλεμαχίας των πολ...

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον αναδείχθηκε νικητής της τελευταίας μεγάλης τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, μία εβδομάδα πριν τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου ICM για την εφημερίδα Guardian, καθώς το 44% των τηλεθεατών εμφανίστηκε ικανοποιημένο από τις απαντήσεις του.

Ο ηγέτης των Συντηρητικών, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στις εκλογές της επόμενης Πέμπτης, βρέθηκε επί 28 λεπτά αντιμέτωπος με -αρκετές αιχμηρές- ερωτήσεις από πολίτες στο Λιντς, σε απευθείας μετάδοση από το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ενώ ακολούθησαν ο ηγέτης των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ και ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Νικ Κλεγκ.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου ICM, σε δείγμα 1.288 ενηλίκων που παρακολούθησαν την τηλεοπτική εκπομπή, έδειξε ακόμη ότι ο Μίλιμπαντ κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 38% και ο Κλεγκ ήρθε τρίτος με 19%.

Οι τρεις πολιτικοί ηγέτες δεν διέπραξαν καμιά σοβαρή πολιτική γκάφα, όμως ο Μίλιμπαντ έχασε προς στιγμήν την ισορροπία του καθώς κατέβαινε από τη σκηνή, κάτι που φυσικά ο δεξιός Τύπος της Βρετανίας έσπευσε να προβάλει.

Οι πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν ερωτήσεις στους τρεις πολιτικούς ηγέτες δεν δίστασαν να τους κατηγορήσουν ότι ψεύδονται, ότι καταχρώνται την εμπιστοσύνη τους, ή ότι προσβάλλουν τη νοημοσύνη τους.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις