Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπουργείο Υγείας: Δεν μας ζητήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων

Υπουργείο Υγείας: Δεν μας ζητήθηκαν τα τ...

Έδωσε εξηγήσεις

Οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ θα εξοφληθούν κανονικά από τον οργανισμό, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που έδωσαν σήμερα στενοί συνεργάτες του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι επισημαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις πληρωμές.

Ήδη το υπουργείο Υγείας έχει καταβάλλει στον ΕΟΠΥΥ 43,7 εκατ. ευρώ, για το μήνα Μάρτιο και προτίθεται να δώσει το χρηματικό ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού και για τον Απρίλιο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι εκπρόσωποι του φαρμακευτικού κλάδου είχαν συνάντηση και ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι πάροχοι θα εισπράξουν κανονικά όσα τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.

Οι ίδιοι κύκλοι από το υπουργείο Υγείας, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες, όσον αφορά στα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων.

Επιπλέον, όπως τονίζουν δεν έχει ζητηθεί από τον υπουργό Υγείας να δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων. Σχετικά, στενοί συνεργάτες του υπουργού Υγείας, εκτιμούσαν ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να δοθούν τα διαθέσιμα των νοσοκομείων.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις