Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί αυτές τις μέρες σε επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά κι ερωτικά, ενώ μπορεί να λέγονται πράγματα υπερβολικά. Ωστόσο κορυφώνεται σήμερα και η πολύ καλή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία αυτή τη περίοδο φέρνει αναγέννηση στα επαγγελματικά και δίνει σημαντική ώθηση στα έσοδα, πιθανόν με επιτυχημένες πρωτοβουλίες σας.

Ταύρος

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη τετραγώνου με τον υπερβολικό Δία, η οποία σάς κάνει φλύαρους ή βγαίνετε εκτός ορίων στην επικοινωνία, αν και υπάρχει χιούμορ. Όμως ο Άρης επίσης απ' το ζώδιό σας κορυφώνει πολύ καλή όψη με τον Πλούτωνα, η οποία αναγεννά τις δυνάμεις, τον ερωτισμό και την αποφασιστικότητά σας – ευνοεί τα ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να λέτε κάποια πράγματα υπερβολικά, τα οποία λειτουργούν εναντίον σας τελικά. Επικοινωνιακές γκάφες. Όμως κορυφώνεται και η πολύ καλή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία προσφέρει δύναμη ψυχική, ενώ βοηθά στην αίσια έκβαση ή στο κλείσιμο οικονομικών ή άλλων θεμάτων.

Καρκίνος

Δεν λείπουν οι σπατάλες και η κακή οικονομική διαχείριση αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που επίσης ωθεί σε ακρότητες και φανατισμό στην επικοινωνία και σε ιδεολογικές συζητήσεις. Όμως η θετική γωνία Άρη-Πλούτωνα φέρνει αναγέννηση σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δικτυώνεστε με άτομα με επιρροή.

Λέων

Κάποια επιπόλαια λόγια μπορεί να στοιχίζουν αυτές τις μέρες στην επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα να ωθεί σε επικοινωνιακές γκάφες. Όμως κορυφώνεται και η πολύ καλή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία προσφέρει σημαντική ενίσχυση επαγγελματική και ωθεί σε δυναμικές κινήσεις – ευνοεί δε τα ξεκινήματα.

Παρθένος

Το πολύ καλό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα αναγεννά τις δυνάμεις, τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας αυτές τις μέρες, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τα ανοίγματα και τα ξεκινήματα. Κορυφώνεται και το τετράγωνο Ερμή-Δία, λόγω του οποίου μπορεί να λέγονται πράγματα επιπόλαια και να λειτουργείτε αφελώς σε κάποια θέματα, όμως δίνει χιούμορ.

Ζυγός

Λόγω της όψης Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί να λειτουργείτε κάπως επιπόλαια στις φιλίες σας αυτές τις μέρες και να λέγονται πράγματα υπερβολικά. Κορυφώνεται όμως και η πολύ καλή γωνία Άρη-Πλούτωνα, η οποία φέρνει αίσθημα δύναμης, ελέγχου κι αναγέννηση, ενώ ωθεί σε θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, οικονομικά.

Σκορπιός

Αν και είστε προσεκτικοί στα λόγια, αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να λέτε πράγματα υπερβολικά ή να λειτουργείτε αδέξια στην επικοινωνία, κάτι που στοιχίζει σε σχέσεις κι επαγγελματικά. Ωστόσο κορυφώνεται και η πολύ καλή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία αναγεννά σχέσεις και συνεργασίες, ενώ σας φέρνει σε επαφή με άτομα ισχυρά.

Τοξότης

Η αμετροέπεια και η επιπολαιότητα στα λόγια χρειάζεται προσοχή αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία, λόγω του οποίου μπορεί να διογκώνετε κάποιες λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα σήμερα κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, το οποίο αυτή τη περίοδο προσφέρει σημαντική οικονομική κι εργασιακή ενίσχυση κι αναγέννηση, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Σας ευνοεί ιδιαίτερα η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σας δυναμώνει, σας αναγεννά και σας ωθεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες – ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια επιπόλαια λόγια στα ερωτικά ή με τα παιδιά, αλλά και οι απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις.

Υδροχόος

Μπορεί να βγαίνουν εκτός ορίων κάποιες συζητήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα – προσοχή σε φανατισμό, επιπόλαια λόγια κι επικοινωνιακές γκάφες. Όμως κορυφώνεται και η πολύ θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία προσφέρει δύναμη ψυχική, ενώ ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες σε θέματα ακινήτων ή στο κλείσιμο κάποιων κύκλων.

Ιχθύες

Προσέξτε αυτές τις μέρες να μην τραβάτε στα άκρα κάποιες συζητήσεις ή να μην διογκώνετε ορισμένες λεπτομέρειες, με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα να σας κάνει επίσης αφελείς στη σκέψη. Όμως κορυφώνεται και η πολύ καλή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία σας δικτυώνει με άτομα ισχυρά που επηρεάζουν θετικά τη ζωή σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being