Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Θάνος Καλλίρης έρχεται μετά το Πάσχα στην Πάτρα

Ο Θάνος Καλλίρης έρχεται μετά το Πάσχα στην Πάτρα
Μαρτάτος Tάκης

Για μία live εμφάνιση στο Disco Room

Τι κι αν έχει πια πατήσει τα 52 και τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει 53 χρονών, ο Θάνος Καλλίρης παραμένει ιδιαίτερα γοητευτικός και το κυριότερο δείχνει πολύ νεότερος.

Το απέδειξε και με την πρόσφατη ξεχωριστή εμφάνιση του στον φετινό Ελληνικό τελικό της Eurovision στις αρχές του περασμένου Μαρτίου όπου τραγούδησε το «Stop», την συμμετοχή του με τους Bang (το άλλο μέλος των Ελλήνων «Wham» ήταν ο Βασίλης Δερτιλής) στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στο Βέλγιο το 1987 όπου και είχαν επάξια εκπροσωπήσει την Ελλάδα και κατακτήσει την 10η θέση ενώ πολλοί είχαν πει πως θα μπορούσε το κομμάτι να είναι και στην πρώτη 5άδα!

Ο Θάνος Καλλίρης που συνεχίζει να βρίσκεται και να δημιουργεί στην εγχώρια ποπ μουσική, μάθαμε πως θα έρθει μετά το Πάσχα στην Πάτρα για μία και μοναδική live εμφάνιση στο αγαπημένο στέκι του Disco Room όπου και είχε ξανάρθει και τραγουδήσει πέρυσι μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Από τα ωραία κομμάτια που έχει πει ο Θάνος Καλλίρης και συνεχίζει να ακούγεται το ίδιο ευχάριστα τώρα, είναι το «Νου σου κύριε οδηγέ»!

Η live μουσική εμφάνιση του Θάνου Καλλίρη σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr προγραμματίζεται για την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στις 23.00 στο Disco Room, Αγ. Ανδρέου και Πατρέως στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View