Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το "Chappie" με ήρωα ένα ανθρώπινο ρομπότ από την Τετάρτη στο Αίγιο

Το "Chappie" με ήρωα ένα ανθρώ...

Η ταινία όπου παίζει και ο Χιου Τζάκμαν, αναμένεται και στην Πάτρα από τις 25 Μαρτίου 2015 και μετά

Συνεχίζονται στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο γειτονικό Αίγιο, οι πρώτες προβολές ταινιών ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους και πάντα με τέλεια εικόνα και ήχο, χάρη στην νέα ψηφιακή μηχανή προβολών του κινηματογράφου.

Έως και την Τρίτη να θυμίσουμε πως το κοινό μπορεί να δει την «Σταχτοπούτα» της Ντίσνει με την Κέιτ Μπλάνσετ στο ρόλο της κακιάς μητριάς αλλά και την ταινία «Still Alice, Κάθε στιγμή μετράει» που χάρισε φέτος το Όσκαρ ερμηνείας στην Τζουλιάν Μουρ.

Σειρά έχει η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας “Chappie”, που θα προβάλλεται από Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 έως την Τετάρτη 1η Απριλίου και με ώρες προβολών 7.30-9.45 και 9.45-12.00.

Το φιλμ «Chappie» που αναμένεται από την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε σε α’ προβολή, έχει ήδη ντεμπουτάρει στις ΗΠΑ όπου σε περίπου 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα περίπου 29 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Το κόστος της ταινίας ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στα 49 εκατομμύρια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

Στο κοντινό μέλλον, την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλουν, με ωμό τρόπο, αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτό κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Γίνεται έτσι το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις όμως θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος, ακριβώς επειδή σκέφτεται και αισθάνεται και θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.

Σκηνοθεσία: Νιλ Μπλόμκαμπ.

Παίζουν: Χιου Τζάκμαν, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Ντεβ Πάτελ και Σάρλτο Κόπλει.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture