Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα πρώτα...μαύρα γενέθλια... Σήμερα θα γιόρταζε τα 21 του χρόνια ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Τα πρώτα...μαύρα γενέθλια... Σήμερα θα γ...

Με αγωνία περιμένει την εξέλιξη των ερευνών το πανελλήνιο

Δευτέρα 23 Μαρτίου 1995. Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια γεννήθηκε το γελαστό παιδί που είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν κατά την αναζήτησή του στις δραματικές μέρες της εξαφάνισης λίγο πριν το τραγικό τέλος.

Δεν ήταν ιδιαίτερα ζωηρός, μάλλον ήσυχος, μεγαλωμένος με αρχές από την οικογένειά του, με ένα σοβαρό προφίλ που το χαρακτήριζε και που κάποιοι θα λέγανε ότι απλά είναι ένα παιδί ήπιων τόνων στη λογική ότι δεν είχε ασχοληθεί ούτε καν πειράξει ποτέ και κανένα.

«Ο Βαγγέλης ήταν η αδυναμία των γονιών καταλαβαίνετε ήταν ο πρωτότοκος, όχι απλά δε στερήθηκε κάτι ποτέ, του δόθηκαν τα πάντα σε βαθμό υπέρτατο, οι γονείς του είναι άνθρωποι του μόχθου αγωνίζονται όλα αυτά τα χρόνια με μόνο άξονα να διασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά τους, σε αυτή τη λογική ο πατέρα του, του είχε προτείνει να πάει να σπουδάσει στη Γαλακτοκομική Σχολή μιας και ο νεαρός Βαγγέλης δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να σπουδάσει κάτι άλλο ή να ασχοληθεί με κάτι άλλο οπότε η λογική υποδείκνυε ως χρυσή τομή να πάει στα Γιάννενα και με την επιστροφή του στο νησί διότι αυτό ήταν βέβαιο ότι θα συνέβαινε καθώς ο Βαγγέλης δεν ήθελε να φύγει και να αλλάξει ζωή εκτός νησιού να ανοίξει μία επιχείρηση που θα σχετιζόταν οπωσδήποτε με τη δουλειά του πατέρα του ο οποίος θα το βοηθούσε να ανοίξει τα φτερά του», θα πει, σύμφωνα με το parapolitika.gr ο θείος του Γιώργος Ανδριαδάκης.

Ο Βαγγέλης δυστυχώς δεν θα πραγματώσει όλα όσα ονειρεύτηκε και που ίσως δε θα μπορέσουμε να μάθουμε ποτέ ποια ήταν αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Επισκοπής στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο για τον Βαγγέλη

Ο Καλαβρυτινός "σκληρός" της παρέας Γιακουμάκη ξεσπά: Δεν μπορώ να πάω στο χωριό μου, μου έχουν κολλήσει τη ρετσινιά- ΒΙΝΤΕΟ

«Έψαχνε τάβλες για να φτιάξει το κρεβάτι που του έσπασαν»Πόρισμα φέρνει στο φως τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις