Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα ημερίδα για το άγχος των Πανελληνίων εξετάσεων

Πάτρα - Πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα ημ...

Την εκδήλωση διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18 PLUS την περασμένη Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 το απόγευμα

Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα που διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18 PLUS την περασμένη Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Το ενδιαφέρον θέμα της ημερίδας: «Οι εξετάσεις στο σημερινό ελληνικό εκπαιδευτικό γίγνεσθαι και η αντιμετώπιση του άγχους που προκαλούν» προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών καθώς η ημερομηνία έναρξης διεξαγωγής των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων πλησιάζει (είναι σε περίπου 2 μήνες).

Στην κατάμεστη αίθουσα  του Επιμελητηρίου οι ομιλητές κ.κ. Γιώργος Παναγιωτάκης, καθηγητής Ιατρικής Φυσικής και τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και Χαρά Γουλιάμη, ψυχολόγος και επιστημονική υπεύθυνη του Οικοτροφείου Ίρις, με τις εισηγήσεις τους ανέλυσαν τις εξελίξεις στον εκπαιδευτικό χώρο και ανέδειξαν το πρόβλημα του άγχους στις εξετάσεις και τους τρόπους αντιμετώπισής του. Ακολούθησαν παρεμβάσεις μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών και διάλογος για τα προβλήματα της ελληνικής εκπαίδευσης.

*Παρόντες στο πάνελ ήταν και οι καθηγητές των Φροντιστηρίων Όραμα (Κανακάρη και Ερμού) Νίκος Χαλαζιάς και Κυριάκος Σκιαθάς που είπαν πολλά χρήσιμα πράγματα και συμβουλές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις