Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όσκαρ Πιστόριους: Αδυνάτισε, δεν μπορεί να φορέσει τα προσθετικά μέλη και τρώει μόνο κονσέρβες

Όσκαρ Πιστόριους: Αδυνάτισε, δεν μπορεί ...

Τι φοβάται

Μπορεί ο Όσκαρ Πιστόριους που εκτίει ποινή φυλάκισης για την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ να έχει ειδικά προνόμια συγκριτικά με τους υπόλοιπους κρατουμένους της φυλακής, ωστόσο το άλλοτε αστέρι της Νοτίου Αφρικής φοβάται για την ζωή του.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, ο 29χρονος Πιστόριους δε δέχεται να καταναλώσει την τροφή που διανέμεται στην φυλακή υψίστης ασφαλείας Kgosi Mampuru II στην Πρετόρια, από τον φόβο ότι θα τον δηλητηριάσουν. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, τις τελευταίες δύο εβδομάδες τρέφεται αποκλειστικά με τρόφιμα που βρίσκονται σε κονσέρβες.

Εξαιτίας της περιορισμένης πρόσληψης τροφής, ο Πιστόριους έχει χάσει αρκετά κιλά με αποτέλεσμα τα προσθετικά μέλη να μην εφάπτονται στα πόδια του. Με το ποσό των 12 ευρώ ημερησίως που του δίνεται στη φυλακή, ο Πιστόριους έχει αγοράσει μία σειρά από κονσέρβες με το παραδοσιακό φαγητό της Νοτίου Αφρικής, τσακαλάκα, το οποίο περιέχει λαχανικά, φασόλια και χυμό τομάτας και μπαχαρικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο φόβος προκλήθηκε επειδή τις τελευταίες εβδομάδες δέχεται απειλές για την ζωή του από άλλους κρατουμένους, εξαιτίας της ευνοϊκής μεταχείρισης που απολαμβάνει. Υπενθυμίζεται πως ο Πιστόριους, επιτρέπεται να φοράει κοσμήματα, να αγκαλιάζει, να φιλάει τους επισκέπτες του, να κάνει τηλεφωνήματα από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα και να ακούει μουσική στο μονό κελί του, ενώ πρόκειται να παραμείνει στη φυλακή για δέκα μήνες και το υπόλοιπο της ποινής του θα το εκτίσει σε κατ’οίκον περιορισμό.

πηγή:koolnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις