Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλαδική συγκέντρωση στην Πάτρα όλων των μοτοσικλετιστών BMW ανά την Ελλάδα

Πανελλαδική συγκέντρωση στην Πάτρα όλων ...

Το διήμερο 14-15/03/2015 υπό την αιγίδα του Gs Motoclub.gr.

Πανελλαδική συγκέντρωση όλων των μοτοσικλετιστών BMW ανά την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το διήμερο 14-15/03/2015 υπό την αιγίδα του Gs Motoclub.gr. Το Gs Motoclub.gr είναι ένα συλλογικό όργανο που δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων με κοινωνικές ευαισθησίες ενταγμένων σε μοτοσυκλετιστικές κοινότητες για πολλά χρόνια .

Σκοπός του Gs Motoclub είναι η επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων μεταξύ φίλων που αλληλοσυνδέονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την κοινή τους αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό, τα ταξίδια και την καλή παρέα.

"Φιλοδοξούμε μέσα από αυτό να μάθουμε περισσότερα για την μηχανή μας , την οδήγηση, τον εξοπλισμό , την ασφάλειά μας, τα μοτοσικλετιστικά γεγονότα και τόσα άλλα, κυρίως όμως φιλοδοξούμε να σταθούμε αφορμή για να γνωρίσουμε πολλούς πολλούς καλούς φίλους..... από αυτή την μεγάλη οικογένεια διαφορετικών ανθρώπων που λέγονται μοτοσυκλετιστές." αναφέρουν οι διοργανωτές.

"Έτσι ανά την Ελλάδα διοργανώνουμε εκδρομές-συναντήσεις προκειμένου να πετυχουμε τον σκοπό μας.

Επιλέξαμε η επόμενη συνάντηση μας να γίνει στην Πάτρα στις 14-15/03/2015.Ένα διημερο ξεγνοιασιας & διασκεδασης διότι ο μοτοσυκλετισμός είναι διασκέδαση.  Μέλημα μας να αναδειξουμε την Πατρα μας με τις ομορφιες τις, τα τοπικα εδεσματα & φυσικα την ξακουστη τεντουρα & μαυροδαφνη μας."

Εκτός από το κέντρο της Πάτρας οι μοτοσικλετιστές θα  επισκεφθούν  τον Άραξο, την παραλία & το δάσος της Καλογριάς & θα γίνει ξενάγηση στην Achaia Clauss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις