Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παίρνουν επιτέλους το επίδομα βαρέων κι ανθυγιεινών εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ – Αντιδράσεις για τις... εξαιρέσεις!

Πάτρα: Παίρνουν επιτέλους το επίδομα βαρ...

Τι καταγγέλλει υπάλληλος που έμεινε με τη… χαρά

Το επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών που διεκδικούσαν εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, παίρνουν πλέον οι εργαζόμενοι του ΧΥΤΑ Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το σύνολο των εργαζομένων του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας, δηλαδή από τα 150 άτομα το συγκεκριμένο επίδομα δεν έπαιρναν 25, οι οποίοι είχαν αρχίσει αγώνα για τη δικαίωσή τους.

Τελικά πλέον η προσπάθεια αυτή δικαιώνεται και εντάχθηκαν στα βαρέα και ανθυγιεινά και μάλιστα παίρνουν το επίδομα, στην παρούσα φάση, με τρίμηνη αναδρομική ισχύ. Ωστόσο όπως επισημαίνει με επιστολή του προς το thebest.gr ο δημοτικός υπάλληλος Φίλιππος Καγκελάρης, σε αυτή την απόφαση της δημοτικής Αρχής Πελετίδη υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

Ένας εκ των τριών που δεν λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα είναι και ο ίδιος. Μάλιστα με αφορμή αυτό το γεγονός ο κ. Καγκελάρης καταγγέλλει το δήμαρχο ότι «σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα στους συναδέλφους και διερωτάται γιατί ο δήμαρχος «παίζει με τα νεύρα μας;».

Σύμφωνα με τον ίδιο η δικαιολογία που επικαλείται η δημοτική Αρχή είναι το γεγονός ότι η ειδικότητά του είναι «συντηρητής ραδιοδικτύου» και δεν προβλέπεται από το Νόμο να παίρνει το επίδομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις