Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το thebest.gr ξεφυλλίζει τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα των Πατρινών γάμων της χρονιάς που πέρασε

Το thebest.gr ξεφυλλίζει τα πιο ξεχωριστ...

Τέσσερις γάμοι και μια βάπτιση με ιδιαίτερες στιγμές

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τον πρώτο μήνα του 2015 κάνουμε ένα flash back και θυμόμαστε κάποια από τα πιο αξιομνημόνευτα κοινωνικά γεγονότα του 2014. Τι άλλο; Τους πιο ξεχωριστούς Πατρινούς γάμους της χρονιάς που πέρασε.

Πρώτη στάση σε αυτόν που έγινε εκτός Πατρών, στην Μύκονο συγκεκριμένα αλλά είχε ιδιαίτερα έντονο Πατρινό στοιχείο.

Ο λόγος για τον γάμο του Αντρέα Τσάβου και της αγαπημένης του Tania Berg με κουμπάρο τον Βασίλη Δημακόπουλο. Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Ψαθογιαννάκη, δείτε περισσότερες εδώ.

(Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)

Οι φωτογραφίες έχουν παραχωρηθεί για δημοσίευση αποκλειστικά στο thebest.gr

 

Γάμος και βάπτιση μαζί για την φαρμακοποιό Νικολέτα Δημοπούλου και τον πολιτικό μηχανικό Μέμο Λέζο οι οποίοι παντρεύτηκαν με κουμπάρους τους Χαράλαμπο Μαυρίδη και Ελένη Θεοδωρακοπούλου και βάπτισαν τον γιο τους Παναγιώτη. Τα δύο μυστήρια έλαβαν χώρα στο Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου στο Δρέπανο και ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Ηδύλοφον με εκπληκτική θέα.

Οι φωτογραφίες είναι από τα Φωτογραφικά Εργαστήρια Αλεξόπουλος.

Στον Ιερό ναό Αγίου Αναστασίου στο Δρέπανο παντρεύτηκαν ο φωτογράφος Χρήστος Κοσμάς και η αγαπημένη του έμπορος Έλενα Αυγερινού με κουμπάρο τον Στάθη Μπιτσάκο. Ακολούθησε πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον ατμοσφαιρικό χώρο κάτω από τα πλατάνια στον αίθριο του Ιερού Ναού.

 

Οι γιατροί ακτινολόγοι Πάνος Κίτρου και Μαρία Κυριακοπούλου έκαναν νησιώτικο γάμο με τη νύφη να φοράει δαντελένιο κόκκινο νυφικό και λίγες μέρες αργότερα το γιόρτασαν στην ταράτσα του "Αρχοντικού της Ευτυχίας". Περισσότεροι από 400 προσκεκλημένοι, κυρίως από τον ιατρικό και πολιτικό χώρο, ευχήθηκαν στο ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο π. υπουργός μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με τη σύζυγό του, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο π. νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο γιατρός και πρώην βουλευτής Νίκος Παπαδημάτος, ο π. πρόεδρος του επιμελητηρίου Κώστας Αντζουλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Σκαρμέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight