Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μια Μακρή την ημέρα... και ο μικρός Νικόλας θα βγεί στην ανεργία

Μια Μακρή την ημέρα... και ο μικρός Νικό...

Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ οταν λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο από ...μόνος του μπορεί να χάσει. Πάρτε για παράδειγμα την κ. Μακρή. Ξερούς μας άφησε με εκείνη την αμίμητη οικομονική τρίπλα που απορώ γιατί δεν την είχε σκεφτεί τόσο καιρό ο Σαμαράς. Οικονομικό πρόβλημα; Εύκολο. "Άν οι Ευρωπαίοι μας κόψουν την χρηματοδότηση, θα τυπώσουμε 100 δισ. ευρώ". Βρε πώς του ξέφυγε αυτό του Σαμαρά; Είδες για να μην έχει μια Ραχήλ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι εννοώ μετά από αυτό το παράδειγμα της-  και πολιτικού- γυναικός που έστειλε αδιάβαστους όλους τους οικονομολόγους του παγκόσμιου χάρτη, όταν λέω ότι δεν είναι απίθανο το αυτογκόλ για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο δύσκολο και αν είναι να το βάλει, καθώς δεν υπάρχει δα και καμιά σοβαρή άμυνα ή επίθεση από την πλευρά του αντιπάλου, ώστε να ζαλίσει κάτι λαμπρά μυαλά σαν την κυρία Μακρή και  να χάσουν τον έλεγχο.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ κοσμεί  ο κόσμος με την...πλάτη του το κυρίαρχο επιχείρημα της Ν.Δ. ότι έρχεται το τέλος του κόσμου και μια χαρά ξεπερνάει πλέον με τις εμμονικές ατάκες ορισμένων εκπροσώπων της έως σήμερα κυβερνώσας παράταξης ότι θα καταστραφούμε αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που εκεί που είναι έτοιμο το χωράφι για να σπείρει ο ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται κάτι σαν την Ραχήλ, που δεν είναι ένας και δύο, και ρίχνει στις τρύπες αντί για σπόρους... δάκους!

ΓΙΑΤΙ  ΣΟΥ ΛΕΕΙ ακούγοντάς την ο ψηφοφόρος: Βρε μπας και έχει δίκιο η Ν.Δ. ότι παίζουν και εμείς την βρίζουμε; Διότι δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κανείς στοχειωδώς νοήμων  που σκέφτηκε κάτι άλλο όταν άκουσε την κυρία Μακρή, που κατέφερε να δώσει πόντους ακόμη και στην Σπυράκη, η οποία για πρώτη φορά σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα κατάφερε να πει μια έξυπνη ατάκα: "Αφού θα τυπώσετε και θα τυπώσετε, γιατί δεν τυπώνεται 300 δισ. να πληρώσετε και το χρέος", είπε η Σπυράκη.  Σαφέστατα ειρωνικά.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι ο Τσίπρας θα πρέπει αυτές τις ελάχιστες ημέρες που απομένουν αν δεν θέλει να μείνει στην ιστορία ως το κόμμα που οδηγούσε την κούρσα στις εκλογές και στο τέλος κλώτσησε τον εαυτό του, να κλείσει κάπου κάτι φρούτα σαν την Μακρή, ή τον Τσακαλώτο (και είναι πολλοί) και να πάρει κινητά, σταθερά και το κλειδί, επιστρέφοντας το βράδυ των εκλογών.

ΔΙΟΤΙ όσο τους αφήνει έξω, κάνουν την καλύτερη προεκλογική καμπάνια εναντίον του  και δεν υπάρχει λόγος η Ν.Δ. να πηγαίνει και να πετάει λεφτά στα σποτάκια και τους Νικόλες.

ΜΙΑ ΜΑΚΡΗ την ημέρα να έχει και το έλυσε το πρόβλημά του, αντιγράφοντας απλώς από το youtube τέτοια ευχάριστα στιγμιότυπα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις