Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κι άλλος Πατρινός, ο Φάνης Γιαλυψός, αποχώρησε από το "Ποτάμι"

Κι άλλος Πατρινός, ο Φάνης Γιαλυψός, απο...

Διαφωνεί με τις υποψηφιότητες Λυκούδη και Ψαριανού

Σχολιάζοντας μέσω facebook τη συνέντευξη του Δημήτρη Κουρέτα στο thebest.gr, ο κ. Φάνης Γιαλυψός κάνει γνωστό ότι αποχώρησε από το Ποτάμι, ως μέλος και εθελοντής και κοινοποιεί την ακόλουθη επιστολή αποχώρησης που έστειλε:

Από ότι φαίνεται η υπόσχεση που είχαμε δώσει σαν κόμμα και ο Σταύρος Θεοδωράκης, να μην μπουν στα ψηφοδέλτια και ούτε στο κόμμα άτομα με κομματικό παρελθόν αλλά και βουλευτές της παρούσας βουλής ΔΕΝ τηρήθηκε.

Και ερωτώ. Εφόσον δεν τηρήθηκε αυτό, πως ο λαός περιμένει από εμάς να τηρήσουμε τις υποσχέσεις αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλα λέμε και άλλα κάνουμε;

Γι αυτό λοιπόν τον λόγο επειδή για μένα ΔΕΝ έχουν θέση στο κόμμα και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος άτομα με κομματικό παρελθόν και ήδη βουλευτές και τα οποία άτομα έχουν βεβαρυμμένο πολιτικό μητρώο αποχωρώ από μέλος και εθελοντής και μένω φίλος και ψηφοφόρος του κόμματος.

Μάλιστα αυτό το έχουν πει και άλλα μέλη της παράταξης και ελπίζω να το τηρήσουν. Δεν έχω κάτι με τα μέλη της παράταξης. Αλλά έχω με την κεντρική επιτροπή της παράταξης και πιο πολύ με τον Σταύρο Θεοδωράκη που δεν τήρησε την δέσμευση και υπόσχεσή του.

Το έχω πει ξανά και το ξαναλέω. Τον Ψαριανό και τον Λυκούδη τους ξέρω μέσα από την ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ανίκανοι πολιτικοί, οι οποίοι πατάνε επί πτωμάτων για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το προσωπικό τους συμφέρον.

Δεν νοιάζονται ούτε για κόμματα ούτε για τον λαό. Τέτοια λοιπόν άτομα για μένα δεν έχουν θέση μέσα στην παράταξη μας. Μακάρι η ιστορία να με διαψεύσει αλλά μέχρι στιγμής για όσα έχω πει δεν έχει υπάρξει διάψευση. Μακάρι να βγω τώρα ψεύτης αλλά δεν το νομίζω. Με αυτά τα άτομα δυστυχώς για μένα, ακόμα δεν ξεκινήσαμε αλλά έχουμε γράψει ήδη τον επικήδειό μας. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη.

Ο Δημήτρης Κουρέτας στο thebest.gr: Το "Ποτάμι" διαλύεται- Ο Θεοδωράκης θέλει ένα αρχηγικό κόμμα με βουλευτές άφωνους για να τους διαπραγματευτεί με το πολιτικό σύστημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις