Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έσβησε το προφίλ της στο Facebook η κόρη της Μανωλίδου

Έσβησε το προφίλ της στο Facebook η κόρη...

Μετά τον θόρυβο ότι θέλει να γίνει μοντέλο

Ο απόλυτος «χαμός» έγινε χθες στο διαδίκτυο από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ότι η Θεοδώρα Ολυμπία, η 16χρονη κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου έχει επαγγελματικές ανησυχίες στον τομέα του μόντελινγκ και έχει δημιουργήσει προφίλ σε ιστοσελίδα διεθνούς πρακτορείου, ώστε να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η μαέστρος διέψευσε  το ενδιαφέρον της νεαρής για τον χώρο και χαρακτήρισε τη δημιουργία προφίλ μοντέλου ως «πλάκα της Θεοδώρας με τις φίλες της», ανάμεσα σε άλλα.

Ο θόρυβος, όμως, δε σταμάτησε σήμερα, αφού το θέμα αφορά στην κόρη ενός προβεβλημένου προσώπου της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Ευγενία Μανωλίδου. Η κατάσταση όμως, προφανώς έγινε ενοχλητική για τη μαέστρο και την κόρη της, που θέλοντας να ησυχάσουν ό,τι συνέβη έκαναν μία κίνηση... εξαφάνισης! Τι εννοούμε;

Το προφίλ της 16χρονης Θεοδώρας στο facebook δεν υπάρχει σήμερα! Η έφηβη διατηρούσε προσωπικό λογαριασμό με το όνομα Theodora Manolidou, όχι κρυφό αλλά ανοιχτό σε όλους για να βλέπουν τις αναρτήσεις της, μέσα από τις οποίες σαφέστατα ο καθένας μπορούσε να αντλήσει πληροφορίες και να βρει φωτογραφίες είτε από την καθημερινότητα είτε από ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις που έκανε κατά καιρούς.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight