Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον Εισαγγελέα αυτή την ώρα ο Παύλος Χαϊκάλης

Στον Εισαγγελέα αυτή την ώρα ο Παύλος Χαϊκάλης

Συμπληρωματική κατάθεση μετά την καταγγελία του

Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προσήλθε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, καθώς κλήθηκε να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις μετά τα όσα προέκυψαν από την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου.

Ο κ. Κουίκ διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Καμμένο να προβάλει κώλυμα, ώστε να μην προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση σήμερα.

«Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

» Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση. Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους» ανέφερε ο Τ.Κουίκ στη δήλωσή του.

Σύμφωνα με τα Νέα, δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν να κληθεί για κατάθεση και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και να γίνει κατ'αντιπαράσταση εξέταση των Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις