Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχές και σήμερα - Χιόνια αύριο στα βόρεια ορεινά

Βροχές και σήμερα - Χιόνια αύριο στα βόρεια ορεινά

Αναλυτική πρόγνωση

Βροχές αναμένονται σήμερα Τρίτη, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ αύριο Τετάρτη αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Λίγα χιονιά θα πέσουν στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1.300μ). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες προβλέπονται στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων τις πρωινές ώρες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα βόρεια βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για την Τέταρτη

Την Τετάρτη, στα βορειοδυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις