Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνω από 2.300 θεατές έχουν ήδη δει τους "2 1/2 φόνους & 1 bulldog" - Τελικά θα δοθούν 6 επιπλέον παραστάσεις

Πάνω από 2.300 θεατές έχουν ήδη δει τους...

Στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγίου Διονυσίου, στην Πάτρα

Αναμενόταν η επιτυχία αλλά σε τέτοιο βαθμό σίγουρα δεν το φαντάζονταν τα μέλη της ταλαντούχας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας των «Υποκριτών».

Ο λόγος για την νέα τους θεατρική δουλειά, την ξεκαρδιστική παράσταση "2 1/2 φόνοι & 1 bulldog" που «σκίζει» πραγματικά γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε βράδυ το 150 περίπου θέσεων θέατρο Επίκεντρο+ στην οδό Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Αρχικά είχε αποφασιστεί η περάτωση των παραστάσεων αυτή την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 με την προοπτική το έργο να επαναλαμβανόταν πιθανότατα μέσα στον Φεβρουάριο, ωστόσο βλέποντας όλα τα εισιτήρια μέχρι την Κυριακή να έχουν προπωληθεί, οι υπεύθυνοι των «Υποκριτών» αλλά και του Επίκεντρο+ αποφάσισαν το απολύτως λογικό, να παρατείνουν τις παραστάσεις μέσα στον Δεκέμβριο.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης τονίζουν χαρακτηριστικά, «δεν ξέρουμε αν πρέπει να πούμε συγνώμη (για το sold out) ή ευχαριστούμε ειλικρινά για την ανταπόκρισή σας! Δεν ξέρουμε αν πρέπει να ... ντρεπόμαστε ή να είμαστε περήφανοι γι' αυτό.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την 'αλήθεια' μας και την επιβραβεύει ...

6 - 30 Νοεμβρίου : 25 μέρες,19 παραστάσεις, περίπου 2.300 θεατές!

Όταν η παράταση επιβάλλεται, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε ότι είναι δυνατόν γι' αυτήν...

Παράταση λοιπόν, έτοιμοι να δώσουμε για άλλες 6 παραστάσεις τον καλύτερό μας εαυτό».

Ημέρες έξτρα παραστάσεων:

Τρίτη 2/12/2014, Τετάρτη 3/12, Πέμπτη 4/12 και Παρασκευή 12/12, Σάββατο 13/12, Κυριακή 14/122014.

«Θα σας περιμένουμε στο θέατρο Επίκεντρο+ να εξιχνιάσουμε μαζί τους "2 1/2 φόνους & 1 bulldog". Και μην φοβάστε 'bulldog' που γαβγίζει δε δαγκώνει ...».

Το συγκεκριμένο απολαυστικό κείμενο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έχει σκηνοθετήσει ο Μίλτος Παπλάς και στην διανομή των ρόλων βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους Ιάσονα Φωτήλα, Γιολάντα Δελή, Ηλία Ηλιόπουλο, Θάνο Τσέρη, Νάντια Κωνσταντινίδη, κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η ομάδα των Υποκριτών σκέφτεται ήδη και για την επόμενη θεατρική της δουλειά να ξαναεπιλέξει έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6906-731930, καθημερινά 11.00-14.00 και 18.00-20.30 και μόνο τις μέρες των παραστάσεων (από Τετάρτη έως και Κυριακή) 20.30-22.00 στο ταμείο του θεάτρου.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight