Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδρέας Βρης: "Η κόρη μου δεν θα ξαναδεί τη μάνα της, εγώ τη γυναίκα μου- Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για δικαίωση;"

Ανδρέας Βρης: "Η κόρη μου δεν θα ξα...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

"Κάποιοι αναπαρήγαγαν χωρίς δεύτερη σκέψη τα λόγια ενός φονιά" λέει φιλικό της πρόσωπο που δεν μπορεί να ξεχάσει τη δεύτερη περιπέτεια

"Η κόρη μου δεν θα ξαναδεί τη μάνα της, εγώ δεν θα ξαναδώ τη γυναίκα μου. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για δικαίωση; Τι σημαίνει κατ΄ ουσίαν δικαίωση;" ήταν η απάντηση του συναδέλφου και φίλου Ανδρέα Βρη στο ερώτημά μου αν νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου για την στυγερή δολοφονία της συντρόφου του Ναταλίας Βουτσινά, η οποία είχε συγκλονίσει την Πάτρα στις 29 Νοέμβρη του 2013. "Η δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της, και την έκανε καλά, αλλά οι άνθρωποι δεν  αναπληρώνονται από μια δικαστική απόφαση" μου λέει "Μια ανθρώπινη ζωή δεν αναπληρώνεται με τίποτα".

Ο Ανδρέας Βρης, ο οποίος αντιμετώπισε με μεγάλη αξιοπρέπεια την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά του δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοκ της στυγερής δολοφονίας της Ναταλίας και όσο και αν έχει αφιερωθεί στην κόρη του με όλη του την ψυχή και την ενέργεια, δεν παύει να σου λέει με θλίψη "θα της λείπει για πάντα η μάνα της", αφήνοντας να εννοηθεί πως ό,τι και αν πουν τα δικαστήρια, το μεγάλο κενό είναι εκεί και δεν μπορεί κανείς να το καλύψει.

Αλλά και η εκστρατεία σπίλωσης της μνήμης της Ναταλίας από μερίδα ΜΜΕ, δεν έχει ξεχαστεί απο το περιβάλλον της.

"Κάποιοι αναπαρήγαγαν χωρίς δεύτερη σκέψη τα λόγια ενός φονιά" μου λέει φιλικό της πρόσωπο που δεν μπορεί να ξεχάσει και εκείνη τη δεύτερη περιπέτεια,  της αναπαραγωγής δηλώσεων και διαρροών ενός εγκληματία, χωρίς να προστατευθεί η μνήμη και το δίκιο μιας άγρια δολοφονημένης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μία μαραθώνια διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η εκδίκαση στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης.

Το δικαστήριο δίχως να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, παμψηφεί (με ψήφους δηλαδή 7-0) καταδίκασε τον 33χρονο δολοφόνο, Αλβανικής καταγωγής, σε ισόβια κάθειρξη. Ζητήθηκε να του δοθεί το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού, όμως τελικά δεν έγινε αποδεκτό από την έδρα.

Παράλληλα, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς και τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, πως δήθεν γνώριζε την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά και πως το πάθος του ήταν αυτό που τον οδήγησε στο έγκλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις