Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη διακινητής μεταναστών

Συνελήφθη διακινητής μεταναστών

Στην Ομόνοια

Πακιστανός υπήκοος, 29 χρόνων, μέλος εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στη μεταφορά-προώθηση παράτυπων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια, συνελήφθη στην Ομόνοια Αττικής, ύστερα από επίμονες έρευνες των αστυνομικών.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για «Ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», «Μεταφορά-προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας», «Απείθεια» και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι στις 20 Νοεμβρίου, κινούμενος με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν έξι άντρες μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο όχημα από την περιοχή του Έβρου, έχοντας ως προορισμό το εσωτερικό της χώρας. Για τη μεταφορά τους, οι παράτυποι μετανάστες κατέβαλαν έκαστος το χρηματικό ποσό των 2.000 λιρών Τουρκίας.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος των αλλοδαπών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις