Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Τα ιερά λείψανα Ιωακείμ των Νoτενών και Αγίας Ειρήνης μεταφέρονται σήμερα στο ναό Αγίου Ανδρέου

Πάτρα - Τα ιερά λείψανα Ιωακείμ των Νoτε...

Στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων 2014

Σήμερα Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στις 18.00 το απόγευμα στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου θα γίνει η Υποδοχή των ιερών λειψάνων του Οσίου Ιωακείμ των Νoτενών, της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης (στην Πάτρα φυλάσσεται από το 2002 που επεστράφη από την Σαβοία της Γαλλίας, η Τιμία Κάρα της) και άλλων Αγίων ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός  για την εορτή των Αχαιών Αγίων.

Παράλληλα σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα των Πρωτοκλητείων 2014, στο τέλος του εσπερινού, θα λάβει χώρα τιμητική εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς και βράβευση από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, των πρωτευσάντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.

Για την Κυριακή το πρωί, έχει προγραμματιστεί Θεία λειτουργία – Αρχιερατικό συλλείτουργο και Θείο κήρυγμα από τον κ.κ. Χρυσόστομο, στο νέο ιερό ναοό του Πολιούχου ενώ θα ακολουθήσει λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου εντός του ναού.

Το βράδυ της Κυριακής στις 19.00 θα είναι η σειρά του Βυζαντινού Χορού «Θεόδωρος Φωκαεύς» με μία συναυλία προς τιμήν του Αποστόλου Ανδρέου ενώ την Δευτέρα 24/11 στις 18.00 στο νέο ιερό ναό θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση της Μητρόπολης Πατρών για τις πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις