Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Δράσεις για παιδιά στο piato και αυτή την Κυριακή

Πάτρα: Δράσεις για παιδιά στο piato και ...

Face painting, ζωγραφική και παιχνίδια

Οι δράσεις για τα παιδιά συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή στο εστιατόριο piato στο Ρίον, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρόγραμμα τις προηγούμενες Κυριακές.

Σκοπός του γνωστού εστιατορίου είναι να δώσει στους μικρούς του φίλους την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά την Κυριακή το μεσημέρι και στους γονείς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν την Κυριακάτικη έξοδό τους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αναψυχή των παιδιών τους.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, η κάτω αυλή μετατρέπεται σε ένα χώρο ευχάριστης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Ζωγραφική, face painting, παιχνίδια με μπαλόνια και πολλές ακόμα δράσεις θα κρατούν απασχολημένα τα παιδιά, όσο οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν τις ποιοτικές γεύσεις του γνωστού εστιατορίου κάτω από την υπέροχη μουριά ή στη σάλα του piato.

Τις Κυριακές που πέρασαν, τα παιδιά γέμισαν την αυλή και απόλαυσαν επί ώρες το παιχνίδι και τις δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Πιάτα με τοπικά προϊόντα

Το εστιατόριο piato από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έδωσε έμφαση στην ποιοτική κουζίνα, χρησιμοποιώντας μόνον τοπικά προϊόντα. Τα κρέατα τόσο για το χειροποίητο σουβλάκι, όσο και για τα υπόλοιπα πιάτα, τα προμηθεύεται από το γνωστό για την ποιότητά του κρεοπωλείο των Υιών Δημητρίου Τρίγκα (Καραϊσκάκη και Αράτου). Στο μενού περιλαμβάνονται ψητά στα κάρβουνα, μπιφτέκι μοσχαρίσιο με 100% μοσχαρίσο κιμά, μπιφτέκι κοτόπουλο, αλλά και πιάτα ημέρας όπως παραδοσιακή σπανακόπιτα, κεφτεδάκια κοκκινιστά κ.ά. μαγειρεμένα με συνταγές της μαμάς.

Το piato, κατά τη φθινοπωρινή περίοδο, λειτουργεί κάθε  Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Piato, Σώμερσετ 53, Ρίον (δίπλα από το Σινέ Κάστρο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2610 994329, 6979665777

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight