Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπήκε ξανά ήλιος στα σπίτια τους! Κλαδεύτηκαν επιτέλους τα δένδρα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μπήκε ξανά ήλιος στα σπίτια τους!...

Είχαν φθάσει μέχρι τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων παρακείμενων πολυκατοικιών

Την καλύτερη ευκαιρία να... αναρριχηθούν απο τα δένδρα της οδού Κωνσταντινουπόλεως στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών της περιοχής είχαν μέχρι χθες οι διαρρήκτες, αφού τα κλαδιά έφθαναν στα μπαλκόνια των σπιτιών.

Δεν ήταν λίγες και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων αφού πέρα απο τον κίνδυνο για την ασφάλεια τους, σε περίπτωση έκτακτων καιρικών φαινομένων υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να κοπεί κάποιο κλαδί και είτε να τραυματίσει πεζό είτε να προκαλέσει ζημιές σε διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας προχώρησε το πρωί της Κυριακής σε κλάδεμα των δέντρων, τα οποία είχαν αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα οι ένοικοι των διαμερισμάτων πολυκατοικιών, να φοβούνται ότι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από διαρρήκτες-αναρριχητές και να μπουν στα σπίτια τους.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής, συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας Κοινόχρηστων Χώρων, Κτιρίων και Ηλεκτροφωτισμού και του Τμήματος Πρασίνου, από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, παρουσία των Αντιδημάρχων Αρχιτεκτονικού Έργου, Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Χρήστου Κορδά και Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής Παύλου Στάμου, προχώρησαν στο κλάδεμα των δέντρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις