Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Υόρκη: 35χρονος αποκεφάλισε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Νέα Υόρκη: 35χρονος αποκεφάλισε τη μητέρ...

Αυτόπτες μάρτυρες ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας

Ένας άνδρας από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης αποκεφάλισε την Τετάρτη τη μητέρα του και παράτησε το πτώμα της σε ένα σοκάκι προτού αυτοκτονήσει πηδώντας μπροστά σε ένα τρένο, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Αυτόπτες μάρτυρες που ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας θεώρησαν ότι ήταν μέρος φάρσας για τη γιορτή του Χαλοούιν (γιορτή παρεμφερή με τις απόκριες), καθώς το κεφάλι της μητέρας του δράστη βρισκόταν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μακριά από το υπόλοιπο σώμα, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Daily News.

Σύμφωνα με τις αρχές, το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε στην άλλη μεριά του δρόμου επειδή κάποιος ή κάποιοι το είχαν κλωτσήσει.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κομητεία Νασάου του Λονγκ Άιλαντ επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει το πτώμα μιας γυναίκας μπροστά από το διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης και ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε στις γραμμές ενός τρένου.

Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, «δεν υπάρχουν αναφορές για ενδοοικογενειακή βία μεταξύ μητέρας και γιου, ούτε και οποιαδήποτε ένδειξη για τρομοκρατική δράση», δήλωσε αξιωματούχος.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο της εφημερίδας, ο γιος, Ντέρεκ Γουόρντ 35 ετών, είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο όταν πήδηξε στις γραμμές τη στιγμή που πλησίαζε το τρένο. Ο ίδιος είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας, ενώ σκότωσε τη μητέρα του με ένα μαχαίρι.

Η γυναίκα, Πατρίσια Γουόρντ 66 ετών, ήταν πρώην καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις