Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στους δρόμους και πάλι οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου - Νέος κύκλος κινητοποιήσεων απο αύριο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Στους δρόμους και πάλι οι Διοικητ...

Ανακοίνωσαν τον προγραμματισμό τους σε συνέντευξη τύπου

Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων προχωρούν από την Τετάρτη οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων τους, έχει ως εξής:

-Τετάρτη 29 Οκτωβρίου θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών, Μαιζώνος 200, στις 12:00 το μεσημέρι για τις εξελίξεις στα ζητήματα διαθεσιμότητας – απολύσεων. –

-Πέμπτη 30 Οκτωβρίου προκηρύσσουν στάση εργασίας 10.00 – 13.00 και καλούν συγκέντρωση των εργαζομένων και των φορέων της Πανεπιστημιακής κοινότητας στο κτίριο Α΄.

-Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση:

"Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για το θέμα της διαθεσιμότητας. «Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου το Δ.Σ. και αντιπροσωπεία από τους υπό διαθεσιμότητα συνάδελφους συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας για τα ζητήματα της διαθεσιμότητας – απολύσεων. Η συνάντηση δεν έφερε νέα αποτελέσματα, πέρα από τις ήδη εκφρασμένες δεσμεύσεις του Υπουργού τον Ιούνιο του 2014, ότι μετά την αξιολόγηση και τα αποτελέσματά της, δεν θα απολυθεί κανείς από τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις