Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παράταση στη διακοπή κυκλοφορίας στα Ταμπάχανα - Αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα η συνεδρίαση του ΚΑΣ για τα ευρήματα λόγω...Αμφίπολης

Πάτρα: Παράταση στη διακοπή κυκλοφορίας ...

Κινητοποίηση χθες στην πλατεία από καταστηματάρχες που ζητούν επίσπευση των εργασιών

Για έναν ακόμα περίπου μήνα παρατείνεται η ολική διακοπή κυκλοφορίας περιμετρικά της πλατείας Ταμπαχάνω,ν λόγω εργασιών για τη μίνι περιμετρική. Ωστόσο μεγάλη είναι η αγανάκτιση καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και χθες πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση, ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών για τα ευρήματα της Αρχαιολογικής, ώστε να μην καθυστερήσουν τα έργα.

Το θέμα μάλιστα θα απασχολούσε τη χθεσινή συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ωστόσο αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Γ.Γ. Λίνα Μενδώνη μετέβη στην Αμφίπολη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη και σε αυτή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Από το Τμήμα Συγκοινωνιακού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης του Δήμου Πατρέων, γνωστοποιείταιη παράταση της προσωρινής ολικής διακοπής της κυκλοφορίας μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2014, επί των οδών Π.Π. Γερμανού – 12ου Συντάγματος (κλάδος ανόδου προς Αρόη) και επί της οδού 3ου Ορειβατικού,στα τμήματα που ευρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Φιλικών (πρώην Ταμπαχάνων), λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Ολοκλήρωση Κατασκευής Μικρής Περιμετρικής Οδού Πατρών  κ.λπ.».

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Π.Π. Γερμανού (κλάδος ανόδου προς Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής) θα διεξάγεται κανονικά.

Λόγω του ανωτέρω έργου θα εξακολουθούν να ισχύουν οι εξής ρυθμίσεις για τα δρομολόγια αστικών λεωφορείων:

1) Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 προς Σύνορα, Διάκου, Γηροκομειό, θα διέρχονται μέσω των οδών: Γούναρη, περιμετρικά της πλατείας Γιαννιά (πρώην Μαρούδα), Μαραγκοπούλου κ.λπ., ενώ για Εγλυκάδα θα διέρχονται μέσω των οδών: Γούναρη, περιμετρικά της πλατείας Γιαννιά (πρώην Μαρούδα), Μαραγκοπούλου, Λοχ. Μενούνου, Η. Αλεξάνδρου, Εγλυκάδος κ.λπ. Τα ανωτέρω αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 προς κέντρο της Πάτρας θα διέρχονται μέσω των οδών 12ου Συντάγματος, Δαιδάλου, Μαραγκοπούλου, Γούναρη κ.λπ.

2) Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 4 προς Αρόη θα διέρχονται μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού, Δαιδάλου, 12ου Συντάγματος, Μεσσάτιδος, Αρόης κ.λπ., ενώ προς κέντρο της Πάτρας θα διέρχονται μέσω των οδών Αρόης, Μεσσάτιδος, 12ου Συντάγματος, Δαιδάλου, Μαραγκοπούλου, Γούναρη, Μπουκαούρη, Π.Π. Γερμανού κ.λπ.

-Επίσης, από το ίδιο Τμήμα του Δήμου Πατρέων, γνωστοποιείται η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων, επί της οδού Ευνάρδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γερμανού και Γ. Ρούφου, μπροστά από οικοδομή που βρίσκεται στον αριθμό 3 και σε μήκος 5.00 μ. (μία θέση στάθμευσης), λόγω τοποθέτησης κάδου αποκομιδής οικοδομικών υλικών, από σήμερα, έως και τις 9 Νοεμβρίου 2014, για εργασίες επισκευής σεισμόπληκτου κτίσματος του Τ.Α.Σ. Ν. Αχαΐας.

Το παρών στην κινητοποίηση στην πλατεία Ταμπαχάνων έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις