Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στους δρόμους παρά τη βροχή κάτοικοι και επιχειρηματίες στα Ταμπάχανα - Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Κ.Α.Σ. - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Στους δρόμους παρά τη βροχή κάτοι...

Οι κάτοικοι ζητούν να ολοκληρωθούν τα έργα για τη Μινι Περιμετρική

Nέα συγκέντρωση στην πλατεία Ταμπαχάνων πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι και επιχειρηματίες πέριξ της πλατείας Ταμπαχάνων στην Πάτρα διαμαρτυρόμενοι για την ολοκλήρωση των έργων της Μίνι Περιμετρικής.

Χθες πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη Αρχαιολογική Υπηρεσία, εκφράζοντας την αγωνία τους και τον φόβο τους, ότι οι εργασίες δεν θα ολοκληρωθούν έγκαιρα και για το λόγο αυτό θα συγκεντρωθούν ζητώντας να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις προκειμένου ν’ ανοίξει ο κόμβος πριν είναι πολύ αργά για τις επιχειρήσεις τους.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε λόγω έκτακτου κωλλύμματος του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου στην οποία επρόκειτο να παραστεί και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για τα ευρήματα της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στο σημαντικό έργο της Μικρής Περιμετρικής Πατρών, στο σημείο της πλατείας Ταμπαχάνων.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη και σε αυτή ο περιφερειάρχης θα ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις