Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πιο sexy περιπτερού είναι κόρη ποδοσφαιριστή - Δείτε ΦΩΤΟ

Η πιο sexy περιπτερού είναι κόρη ποδοσφα...

Η κόρη του Μητσιμπόνα

Την πιο όμορφη… περιπτερού ανακάλυψαν τα media στη Λάρισα και δεν πρόκειται για μια άγνωστη αλλά για την κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή της Λάρισας και του Ολυμπιακού Γιώργου Μητσιμπόνα. Η Πωλίνα Μητσιμπόνα κλέβει την παράσταση με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Όπως αναφέρει η Espresso, έχουν περάσει δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα του Σεπτεμβρίου του 1997, όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» από την είδηση του τραγικού θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα. Ο άσος των ελληνικών ποδοσφαίρων, το καμάρι της ΑΕΛ και ολόκληρης της Θεσσαλίας, αλλά και του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, έφυγε για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό ύστερα από τροχαίο δυστύχημα αφήνοντας πίσω του τις δύο ανήλικες κόρες του και τη γυναίκα του Βάσω.

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα η μία από τις κόρες του, η 24χρονη Πωλίνα, έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία απασχολεί έντονα τα social media. Η Πωλίνα Μητσιμπόνα έχει αναδειχτεί από τους χρήστες του ίντερνετ -και δη αυτούς του facebook- ως η ωραιότερη... περιπτερούχος της Ελλάδας.

Καθημερινά όσοι περνούν από το περίπτερο όπου εργάζεται στο κέντρο της Λάρισας μένουν άφωνοι με την εμφάνισή της. Και όσοι τής πιάνουν την κουβέντα και μαθαίνουν ότι απέναντί τους έχουν την καλλονή κόρη του Γιώργου Μητσιμπόνα, ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ την περίοδο 1981-1989, λογικό είναι να τα χάνουν.

Η Πωλίνα, αν και έχει σπουδάσει διακοσμήτρια, εργάζεται σε περίπτερο για να εξασφαλίζει τα έξοδά της. Ωστόσο φαίνεται πως ειδικά τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες φαν της της... έσπασαν τα νεύρα με τις αναρτήσεις και τα σχόλιά τους αναγκάζοντας την Πωλίνα να κλειδώσει το προφίλ της στο facebook. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μόνο ώρες δέχτηκε χιλιάδες αιτήματα φιλίας, τα οποία, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να αποδεχτεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight