Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαντορίνη: Ιδιοκτήτης μαγαζιού εξωθούσε στην πορνεία σερβιτόρες

Σαντορίνη: Ιδιοκτήτης μαγαζιού εξωθούσε ...

Πως τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

60χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Σαντορίνη, συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, γιατί εξωθούσε στην πορνεία τις... σερβιτόρες του μαγαζιού. Μαζί του είχαν συλληφθεί ένας 53χρονος, ένας 33χρονος και μία 28χρονη από την Αλβανία.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 60χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Νάξου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπηκόου Αλβανίας στις 5 Αυγούστου 2014 στη Θήρα.

Για την υπόθεση αυτή υποβλήθηκε άμεσα στην αρμόδια Εισαγγελία δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ύστερα από σχετική καταγγελία.

Ο 60χρονος ήδη κρατείται για την υπόθεση μαστροπείας.

Οι αστυνομικοί είχαν πάει στο κατάστημά του και προσποιούμενοι τους πελάτες, έδωσαν 150 ευρώ προκειμένου να συνευρεθούν με 27χρονη σερβιτόρα.

Τα χρήματα παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταστήματος και όταν η 27χρονη ακολούθησε τον αστυνομικό-πελάτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου συνελήφθη.

Μέσα στο κατάστημα υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις