Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ούτε ένα βενζινάδικο της Ηλείας στη λίστα με το σύστημα εισροών – εκροών

Ούτε ένα βενζινάδικο της Ηλείας στη λίστ...

Ινστιτούτο Καταναλωτών ( ΙΝΚΑ) Νομού Ηλείας

Σε ανακοίνωση του ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας αναφέρεται: "Την Παρασκευή 12/9/2014  δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα  για τα πρώτα  βενζινάδικα που έχουν εγκαταστήσει σύστημα εισροών-εκροών και στέλνουν στοιχεία στην ΓΓΠΣ,  που έχει αναρτήσει η εφαρμογή με τα ανοικτά δεδομένα του δημοσίου.( data.gov.gr).

Δυστυχώς με έκπληξη μας ,παρατηρήσαμε ότι στο Νομό Ηλείας δεν έχουν δοθεί από κανένα πρατήριο υγρών καύσιμων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στοιχεία στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων .

Για να είμαστε δίκαιοι μέχρι και χτες το απόγευμα( Σαββάτο)  ήταν ένα Πρατήριο με διεύθυνση (Κάτω Παναγίας- Κυλλήνης) που όμως , δεν αναγράφεται στην τελική Λίστα  και δεν υπάρχει σήμερα( Κυριακή) .

Να θυμίσουμε ότι με τη λειτουργία του συστήματος εισροών-εκροών επιδιώκεται να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και να δημιουργηθούν συνθήκες ομαλής λειτουργίας της αγοράς προς όφελος των καταναλωτών και της εθνικής οικονομίας.

Απαιτούμε από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος καθώς και το Αρμόδιο Υπουργείο να αρχίσει εντατικούς ελέγχους προκειμένου να προστατευτεί το εισόδημα των καταναλωτών αλλά η εθνική οικονομία .

Ενημερώνουμε τους Καταναλωτές ότι η λίστα ανανεώνεται συνεχώς αυτόματα από το data.gov.gr .

Μέσα από την λίστα αυτήν ο καταναλωτής μπορεί εύκολα και γρήγορα να πληροφορηθεί που βρίσκονται  τα «ασφαλέστερα» βενζινάδικα"   .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις