Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη τα ξημερώματα ο δράστης των πυροβολισμών στη ΒΙΠΕ - Εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Χειροπέδες και σε 22χρονη για υπόθαλψη

Πάτρα: Συνελήφθη τα ξημερώματα ο δράστης...

Αναζητείται και ο 29χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο έγινε η σύλληψη - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

11.10 Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας 36χρονου ημεδαπού έχει ως εξής:

"Συνελήφθη, σήμερα (3-9-2014), το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μια 22χρονη ημεδαπή ενώ αναζητείται ένας 29χρονος ημεδαπός, συνεργός της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποίησαν πληροφορίες και πραγματοποίησαν σήμερα (3-9-2014) το πρωί, στην Πάτρα, σε οικία που φέρεται να κρυβόταν ο 29χρονος, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τη σύλληψη του.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν έρευνα στην προαναφερόμενη κατοικία όπου βρέθηκαν εντός αυτής, ο 29χρονος που αναζητούνταν και η 22χρονη ημεδαπή, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Επιπλέον, κατά την έρευνα βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων, τα οποία κατασχέθηκαν.


Ο 29χρονος, ιδιοκτήτης της οικίας, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά και υπέθαλπε τον 29χρονο που αναζητούταν, δεν βρέθηκε εντός της οικίας και αναζητείται.Σημειώνεται, ότι ο  29χρονος, στις 25-8-2014, το πρωί, είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές, εναντίον 36χρονου ημεδαπού στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, χωρίς να τον τραυματίσει.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 25 και 26/08/2014, στην Πάτρα ένας 28χρονος και μια 25χρονη, ημεδαποί, ως συνεργοί του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

 

08.30 Επιχείρηση για τη σύλληψη του 29χρονου που φέρεται να είναι ο δράστης των επεισοδίων με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν προ ημερών στη ΒΙΠΕ και αλλού, έστησε σήμερα τα ξημερώματα η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Ασφάλεια Πατρών συνέλαβε τον άνδρα, σε σπίτι στην Πάτρα στις 04.50 το πρωί.

Στο σπίτι βρισκόταν και μια 22χρονη η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ σε βάρος του 29χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται κατηγορούμενος επίσης για υπόθαλψη.

Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης βάρους 4 περίπου γραμμαρίων κι ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Πάτρα: Έπεσαν πυροβολισμοί στην ΒΙ.ΠΕ. - Η Αστυνομία αναζητά τον δράστη - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Αχαΐα: Νέο θερμό επεισόδιο σήμερα το πρωί - Πυροβολισμοί στο φράγμα Πείρου - Παραπείρου

 

 


 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις