Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους και μετά αυτοκτόνησε!

Πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του μπροστά ...

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο με ένα νεκρό στον Κόρνο Κύπρου

Πληροφορίες,αναφέρουν ότι ο δράστης, πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του για να παραλάβει τα 2 τους παιδιά και μετά από έντονη λογομαχία την πυροβόλησε! Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του και ακολούθησαν «σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία».

Στις 7 το απόγευμα και μετά από άγριο ανθρωποκυνηγητό, εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Δελίκηπου και όλα δείχνουν... αυτοκτονία!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα παιδιά δεν θέλησαν να τον ακολουθήσουν και προκλήθηκε κατόπιν το φραστικό επεισόδιο.

Στην συνέχεια ο δράστης και αυτόχειρας πήγε στο αυτοκίνητό του άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε αρχικά κατά της εν διαστάσει συζύγου του με τα σκάγια να την πλήττουν στο λαιμό ενώ μετά έστρεψε το όπλο κατά του νυν συντρόφου της που βρισκόταν στο μπαλκόνι της οικίας και κατά της γιαγιάς της κοπέλας η οποία επλήγη στο χέρι.

Δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, για μικροτραυματισμό του 8χρονου παιδιού του δράστη, από σκάγια.

Ο 35χρονος δράστης, που είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν, διετέλεσε τρόφιμος της ψυχιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη στην Εντατική η πρώην ή εν διαστάσει σύζυγός του, ενώ τραυματισμένοι πιο ελαφριά είναι η γιαγιά της και ο νυν σύντροφός της, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις